The Gray Man: Netflix schválil pokračování

The Gray Man: Netflix schválil pokračování | Fandíme filmu
Netflix
Kromě návratu Ryana Goslinga do akce se připravuje také ostřejší spin-off.

Streamovací platforma Netflix oznámila přípravy pokračování akčního thrilleru The Gray Man, který uvedla minulý týden v pátek. Recenze má snímek slabé a podle služby FlixPatrol má film za první víkend asi o třetinu nižší sledovanost než Red Notice, tedy další nákladný akčňák plný hvězd, který Netflix v posledním roce uvedl. Možná platforma vidí něco, co v tuhle chvíli my ostatní zvenčí nevidíme, možná jde o klasickou snahu přiživit mediální pozornost (aktuální příslib pokračování pak může Netflix kdykoliv zrušit), možná si chce uchovat vztah s bratry Russoovými, kteří pro streamovacího giganta momentálně vyrábějí jako producenti docela dost obsahu (Mosul, Vyproštění 1 + 2, The Gray Man, The Electric State, chystaný heist film Noaha Hawleyho či série Larry Charles' Dangerous World of Comedy).

Momentálně každopádně platí, že Netflix dal pokračování zelenou. Joe a Anthony Russoovi se vracejí jako režiséři, scénář s nimi napíše opět Stephen McFeeley (jeho tradiční parťák Christopher Markus bude tentokrát chybět). V hlavní roli se vrací Ryan Gosling. Jeho hrdina Sierra Six v závěru prvního snímku zabil svého fyzického pronásledovatele Lloyda (Chris Evans), ale vysoce postavení členové CIA jej stále mají v hledáčku, zvlášť když teď není na útěku sám, ale spolu s mladou Claire (Julia Butters), kterou osvobodil ze zajetí.

Krom pokračování se chystá také spin-off. O tom zatím nevíme prakticky nic bližšího. Pouze to, že scénář píší Paul Wernick a Rhett Reese (Zombieland, Deadpool, Spiderhead), že snímek bude o něco ostřejší, experimentálnější a bude mládeži nepřístupný.

Foto: Netflix

Zdroje: Deadline, FlixPatrol

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest