Strážci Galaxie 3: Oficiální synopse zveřejněna, trailer unikl

Strážci Galaxie 3: Oficiální synopse zveřejněna, trailer unikl | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Fotky z natáčení ukazují tvory, jež ve filmu potkáme a místo, které navštívíme.

Na Comic-Conu v americkém San Diegu byl promítaný první teaser trailer pro Strážce Galaxie 3. Patřil mezi ty, jež nebyly uvolněny pro veřejnost. Režisér James Gunn vysvětluje, že triky ještě nejsou ani zdaleka dokončené a je rozdíl upoutávku promítnout jednou v uzavřené místnosti na plátno a nechat lidi, aby si nedodělané video pouštěli opakovaně doma, pořizovali screenshoty, a pak na základě nedodělků činili ukvapené závěry.

Dosud jsme tak měli pouze popis teaser traileru a krátké uniklé video. Stejně jako v případě Ant-Mana 3 následně unikla na internet i prakticky celá upoutávka (v mizerné bootlegové kvalitě, kde toho není moc vidět a slyšet), kterou si možná stále půjde přehrát níže, až tento článek budete číst. Pokud už je video smazané, hledejte na sociálních sítích, nejspíš najdete.

Zveřejněna byla také oficiální synopse. Ta praví: Ve Strážcích Galaxie 3 je naše partička poděsů maličko jiná, než si ji pamatujeme. Peter Quill se stále nevzpamatoval ze ztráty Gamory. Větší pozornost však musí zaměřit na to, že je potřeba ochránit vesmír a jednoho člena týmu. Pokud se nejnovější misi nepodaří splnit, mohlo by to vést ke konci Strážců Galaxie.

Co lze k synopsi dodat? Můžeme si tipnout, že parťákem v ohrožení bude Rocket, když je jeden ze záporáků filmu (High Evolutionary) úzce spojený s jeho zrodem. A za pozornost stojí také závěr synopse – Proč je tu vlastně kondicionál, když Gunn už delší dobu hovoří zcela otevřeně o tom, že třetí díl série koncem Strážců Galaxie v současné podobě jednoduše bude?

K synopsi potom můžeme připojit, že vedle již potvrzených herců ve snímku vystupují ještě Nico Santos (Superstore, Šíleně bohatí Asiati) a Daniela Melchior (Sebevražedný oddíl, Rychle a zběsile 10), jejichž účast byla potvrzena minulý měsíc. A pokud pořád ještě nemáte dost, níže najdete fotky s tvory, které ve snímku potkáme. Fanoušci usuzují, že se díváme na tzv. Counter Earth a výtvory High Evolutionaryho. High Evolutionary stvořil Rocketa a v komiksech také celou paralelní Zemi (Counter Earth), kterou osázel humanoidními inteligentními zvířaty. Právě něco takového můžete na přiložených fotografiích vidět.

Strážci Galaxie 3 navazují na Strážce Galaxie 2, Avengers: Endgame a Thora: Love and Thunder. Ve Strážcích Galaxie 3 je naše partička poděsů maličko jiná, než si ji pamatujeme. Peter Quill se stále nevzpamatoval ze ztráty Gamory. Větší pozornost však musí zaměřit na to, že je potřeba ochránit vesmír a jednoho člena týmu. Pokud se nejnovější misi nepodaří splnit, mohlo by to vést ke konci Strážců Galaxie. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Sean Gunn, Karen Gillan, Vin Diesel a Sylvester Stallone. Nově je doplňují Will Poulter, Nico Santos, Daniela Melchior, Maria Bakalova a Chukwudi Iwuji. Režíruje James Gunn. Snímek uvidíme 4. 5. 2023.  

Titulní foto je ilustrační, Strážci Galaxie 2

Zdroje: Marvel, James Gunn

Galerie: 3

Strážci Galaxie 3: Oficiální synopse zveřejněna, trailer unikl | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Oficiální synopse zveřejněna, trailer unikl | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Oficiální synopse zveřejněna, trailer unikl | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest