Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray

Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
Na jaké bonusy a trailery se můžeme v září těšit? A jaké chystá Marvel momentálně krátké filmy? Plus trailer na DVD vydání.

Koncem srpna vyjde veleúspěšný Iron Man 3 na DVD a Blu-ray (u nás by se měl na pultech objevit 4. září), a tak se na internetu začínají o disku objevovat první informace. Dole v galerii se můžete prohlédnout na to, jak bude vypadat chystaný steelbook (vydání v plechové krabičce), ale vás určitě zajímá především to, co na disku najdete. Iron Man 3 dle očekávání vyjde v několika různých provedeních, přičemž to nejnabušenější nabídne 2D i 3D verzi filmu. Dále nebudou chybět audio komentář (nevíme koho), nepovedené záběry, vystřižené a prodloužené scény, několik featuret (Iron Man 3 bez masky, Analýza scény: Útok na Air Force One), exkluzivní upoutávka na Thora 2 a krátký film Agentka Carter, ve kterém bychom se opět měli setkat s Peggy Carter (Hayley Atwell), milou Kapitána Ameriky. Krátký film bude poprvé uveden už v rámci letošního Comic-Conu a měl by předvést, „čeho všeho je Peggy schopná“. Dá se předpokládat, že se krátký film bude odehrávat za druhé světové války, zestárlou Hayley Atwell uvidíme až v Kapitánu Amerikovi 2.

Fakt, že na disku Iron Mana 3 najdeme krátký film s agentkou Carter paradoxně znamená, že si delší dobu budeme muset počkat na krátký film, který vznikl právě při natáčení Iron Mana 3. Jmenuje se jednoduše Prolog a vlastně se jedná o scény, které byly přidané do rozšířeného sestřihu, promítaného v čínských kinech. Scény byly připraveny speciálně pro tamní trh, aby byl ve filmu posílen čínský element a aby byly naplněny podmínky, za kterých bude film uznán jako čínská koprodukce. Podle dostupných informací se nejedná o nikterak důležité (a snad ani ne příliš dobré) scény, které mají pramalý vliv na vyznění Iron Mana 3 a vlastně je ani nenatočil režisér Shane Black. Původně měly scény být exkluzivní pouze pro Čínu, teď se tedy dozvídáme, že budou sestříhány také do podoby krátkého filmu.

Trailer na čínskou verzi filmu

Krátký film Prolog by měl dát větší prostor doktorovi Wu (Xueqi Wang), který se v mezinárodním sestřihu mihne asi na deset vteřin a v tom čínském zhruba na tři minuty. Herec přitom roli původně přijal pouze pod příslibem, že bude významná, a že ve filmu zachrání život Tonymu Starkovi. V krátkém filmu bychom měli vidět Wuův rozhovor se Starkem v Ženevě, Wuův telefonát s J.A.R.V.I.S.em a konečně operaci, při které Wu Tonymu vyoperuje jeho šrapnel. Jako asistentka při operaci by se konečně měla objevit také herečka Fan Bingbing, kterou jsme v našich kinech neviděli vůbec. Není jisté, zda v krátkém filmu bude nějak výrazněji použita scéna natáčená v Pekingu, kde Iron Man před zraky doktora Wu a jásajících školních dětí odstartuje k oblakům. V čínském sestřihu se scéna objevila pouze na pár vteřin, jako reportáž v náhodně zapnuté televizi. Zatím není jisté, jakým způsobem bude krátký film zveřejněn (DVD/Internet) a zda bude dostupný mezinárodně nebo opět pouze pro Čínu.

Nejen krátkými filmy je ale DVDčko živo, spousta fanoušků se samozřejmě těší také na nejrůznější filmy o filmu a další zákulisní lahůdky. Září je ale daleko a vy se nejrůznějších zajímavých bonusů o natáčení filmu určitě nemůžete dočkat. Proto je pro vás máme připravené už teď a dočkáte se jich v následujícím týdnu, v samostatném článku! Dole v galerii najdete kromě fotek Blu-ray balení také několik obrázků z čínské stopáže.

Iron Man 3: Trailer na DVD/Blu-ray

 

Zdroje: Sneak Peek, Daily Mail, Flick and Bits, Cfensi, China.org, CBM, Amazon.it, Hidef Ninja, The Age, THR

Iron Man 3

03.05.2013 | USA, Čína
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 15

Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu Iron Man 3: Co nás čeká na DVD/Blu-ray | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest