Daredevil: Born Again: Minisérie oficiálně přivítá Daredevila v MCU

Daredevil: Born Again: Minisérie oficiálně přivítá Daredevila v MCU | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Ďábel z Hell’s Kitchen se příští rok dočká svého prvního sólového projektu v MCU. Zaujme nečekanou délkou. Vrací se i oblíbení herci.

Daredevil dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější a nejlepší postavy od Marvelu. Ve své hrané podobě si získal oblibu především seriálem, který Marvel vyráběl pro Netflix. Postava se nyní po delší neaktivitě přesouvá do provázaného filmového světa Marvelu. Po krátkém cameu ve Spider-Manovi: Bez domova nám šéf studia Kevin Feige na Comic-Conu v San Diegu oficiálně oznámil rovnou celý sólový projekt, který se bude jmenovat Daredevil: Born Again. Bude se jednat o sérii čítající 18 dílů, a prozatím tak bude nejdelším marvelovským Disney+ projektem. V roli Matta Murdocka se pak očekávaně vrací Charlie Cox, jako Kingpin se vrací Vincent D’Onofrio.

Postavu Daredevila uvidíme ještě předtím v minisérii She-Hulk, jež nám na konci svého nového traileru nabídla první pohled na nový kostým Ďábla z Hell’s Kitchen. Dále by se měl objevit v minisérii Echo, a Daredevil: Born Again pak uvidíme na jaře 2024.

Jakékoliv příběhové detaily zatím zůstávají utajeny, ovšem název by mohl napovídat, o čem může nová série pojednávat. Born Again totiž odkazuje na stejnojmenný komiks od Franka Millera a Davida Mazzucchelliho. V něm Kingpin odhalí identitu Daredevila, snaží se ho zlikvidovat a dovede ho až na pokraj smrti. Zároveň se v komiksu objevuje Daredevilův dvojník, a velkou roli v něm mají i jemu blízké postavy Karen Page a Foggy Nelson. U těchto postav zatím nevíme, zda se do rolí vrátí Deborah Ann Woll a Elden Henson.

Faktem nicméně zůstává, že komiks Born Again volně adaptovala třetí série seriálu Daredevil od Netflixu. Vyvstává tak otázka, zda se Marvel pustí do jakéhosi převyprávění již zfilmovaných událostí, nebo je název minisérie pouze symbolický. Dosud nebylo definitivně potvrzeno, zda jsou Netflix seriály v rámci filmového světa Marvelu kánon, anebo nám ukazovaly dění v některé z nekonečných paralelních realit. V galerii se mrkněte na nové logo minisérie, stejně jako na první záběry Daredevila z již zmíněného She-Hulk traileru.

Daredevil in She Hulk

Titulní foto je ilustrační, Charlie Cox jako Daredevil

Zdroje: Films That Rocks, Marvel Studios

Galerie: 4

Daredevil: Born Again: Minisérie oficiálně přivítá Daredevila v MCU | Fandíme filmu Daredevil: Born Again: Minisérie oficiálně přivítá Daredevila v MCU | Fandíme filmu Daredevil: Born Again: Minisérie oficiálně přivítá Daredevila v MCU | Fandíme filmu Daredevil: Born Again: Minisérie oficiálně přivítá Daredevila v MCU | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest