Thunderbolts: Tým marvelovských záporáků oficiálně ve výrobě

Thunderbolts: Tým marvelovských záporáků oficiálně ve výrobě | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Partička marvelovských záporáků a antihrdinů se dá dohromady v nově oznámeném filmu. 

Jednou z novinek odhalených na letošním Comic-Conu v sále H během panelu Marvel Studios bylo oznámení filmu Thunderbolts. O jeho přípravách jsme se dozvěděli zhruba před měsícem, nyní nám ho oficiálně potvrdil sám Kevin Feige. Film má zakončovat tzv. pátou Fázi, kterou Marvel v rámci prezentace také představil. Datum premiéry filmu je pak stanoveno na 25. 7. 2024, dva měsíce po novém filmu s Kapitánem Amerikou, a dostali jsme také první logo, které najdete v galerii. Feige dodal, že součástí týmu antihrdinů a padouchů budou i postavy, které jsme dosud nepoznali. Zároveň už jsme ale celou řadu vhodných kandidátů potkali.

V komiksech tým často sestavuje a vede Thaddeus Thunderbolt Ross (proto název týmu Thunderbolts), jehož představoval v MCU zesnulý William Hurt. Aktuálně to však vypadá, že tuto pozici v rámci hrané tvorby převezme Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), která se objevila již v minisérii Falcon and the Winter Soldier a v potitulkové scéně Black Widow. Z toho lze usuzovat, že členy týmu velmi pravděpodobně budou Yelena Belova (Florence Pugh), kterou jsme naposledy viděli v minisérii Hawkeye, a John Walker alias U.S. Agent v podání Wyatta Russela, jenž na konci FatWS dostal nový komiksově přesný oblek právě od de Fontaine.

Dalšími členy by pak mohly být Baron Zemo (Daniel Brühl), který je často členem a velitelem týmu i v komiksech, a který též pomáhal hrdinům ve Falconově minisérii. Dále už pak pouze spekulujeme, ale adepty na členství v týmu by z již představených postav mohli být záporačka Ghost (Hannah John-Kamen), Taskmaster (Olga Kurylenko) či Abomination (Tim Roth). Na nějaké další potvrzení si zřejmě ještě delší dobu počkáme, jelikož nás od filmu dělí téměř dva roky, nicméně Thunderbolts jsou další z vysoce očekávaných projektů, a jejich oficiální oznámení rozhodně patří mezi nejzajímavější z letošního Comic Conu.

Titulní foto je ilustrační, potenciální členové Thunderbolts v předchozích marvelovkách

Zdroj: blackfilmandtv, Marvel Studios

Galerie: 2

Thunderbolts: Tým marvelovských záporáků oficiálně ve výrobě | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým marvelovských záporáků oficiálně ve výrobě | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu