Marvel oficiálně oznámil své chystané novinky až po příští Avengers

Marvel oficiálně oznámil své chystané novinky až po příští Avengers | Fandíme filmu
Marvel Studios
Seznamte se s marvelovkami, které v nejbližších letech uvidíme v 5. a 6. fázi Marvel Cinematic Universe.

Před letošním Comic-Conem kolovaly zprávy, že Marvel vezme tradiční komiksovou akci zlehka a velká oznámení si nechá až na Disneyho zářijovou akci D23. Pak ale pouhý den před prezentací na internet unikly podrobnosti o tom, co by studio mohlo představit a nakonec se toho velká část vyplnila. Šéf studia Kevin Feige předstoupil v americkém San Diegu před obří časovou osu a jasně nám narýsoval, co pro nás má Marvel na nejbližší roky naplánováno.

Hned na začátku jsme se dozvěděli, že 4. fáze Marvel Cinematic Universe už bude obsahovat pouze She-Hulk a Black Panthera: Wakandu Forever, a pak skončí. Úkolem 4. fáze bylo nastolit výchozí pozici pro nový velký příběh a představit nové postavy. Pak se může přihlásit o slovo 5. fáze. Dohromady se fáze 4, 5 a 6 jmenují Multiverse Saga (čili Sága o mnohovesmíru) a celá sága vyvrcholí v roce 2025 spolu se dvěma Avengers filmy!

Stejně jako v minulosti se určitě ještě bude harmonogram měnit, ale prozatím vypadá takhle:

Fáze 5:

Fáze 6:

Všechna data uvádíme pro Českou republiku, kde se premiéry pouštějí do kin ve čtvrtek, nikoliv v pátek, jako v USA – proto můžete na nejrůznějších amerických serverech vidět termíny o jeden den posunuté. Marvel krom filmů uvede také nové minisérie, jež nám zatím neodhalil. Studio si také zarezervovalo čtyři filmové termíny pro rok 2026, takže ani po skončení Multiverse Ságy se zjevně Marvel nechystá do důchodu. Termíny pro rok 2026 jsou zvolené na 12. února, 30. dubna, 23. července a 5. listopadu.

To je přehled chystaných projektů, které Marvel oznámil. V seznamu není žádné vyložené překvapení, o všech filmech i minisériích jste se u nás na webu mohli v minulosti dočíst. V následujících hodinách postupně zpracujeme podrobnosti o tom, jaké novinky Marvel o jednotlivých projektech odhalil.

Foto je ilustrační: Avengers: Endgame

Zdroje: Marvel, Comic-Con San Diego

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest