Vlčí mládě: Na oblíbený vlkodlačí seriál naváže film, je tu trailer

Vlčí mládě: Na oblíbený vlkodlačí seriál naváže film, je tu trailer | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 4 obrázky
Teen Wolf a jeho přátelé se vracejí, aby porazili ještě větší zlo. Vrací se jedna mrtvá postava.

Teen Wolf (u nás Vlčí mládě) běžel jako seriál od stanice MTV v letech 2011-2017 a dočkal se přesně stovky epizod. Ve středu všeho dění byl mladý vlkodlak Scott Mcall, který bránil své rodné městečko v Kalifornii před nejrůznějšími hrozbami. Seriál pomohl nastartovat kariéru hned několika ústředním hercům. Tyler Posey se chytil jako dabér animáků. Dylan O'Brien byl hlavní hvězdou série Labyrint nebo snímku Láska a příšery. Tyler Hoechlin aktuálně vystupuje jako seriálový Superman a Colton Haynes léta představoval Roye Harpera v Arrowovi.

Šestá řada seriálu sice nabídla emocionální rozloučení s oblíbenými postavami, zároveň ale v závěru dala jasně najevo, že jejich dobrodružství neskončila. Fanoušci na ně byli dlouho zvědaví a nakonec se dočkali. Na letošním Comic-Conu autor Jeff Davis prozradil, že regulérní sedmou řadu natočit nemohl, ale domluvil se se streamovací platformou Paramount+, že by mohl natočit film. Což také udělal, ačkoliv je to podle něj kvůli množství postav dost dlouhý film, který je vlastně takovou miniaturní verzí 7. řady.

Scott McCall už není teenager, ale pořád je to alfa celé smečky. Protože na hrdiny čeká nejnebezpečnější nepřítel, jakému se kdy postavili, je třeba dát dohromady všechny staré i nové spojence, kteří dovedou měnit svou podobu. Příběh začíná tím, že je Scott zlomený, žije mimo Beacon Hills, v Los Angeles. Snaží se žít obyčejným životem. Pracuje jako veterinář, je osamělý a namísto toho, aby se snažil zachránit svět, přemýšlí o tom, jak zachránit sám sebe. Snímek prý má emocionální závěr, ale už se vedou diskuse o tom, že by mohl vzniknout další.

V hlavních rolích se vracejí Tyler Posey jako Scott, Tyler Hoechlin jako Derek, Holland Roden jako Lydia, Shelley Hennig jako Malia, Orny Adams jako kouč Finstock, Linden Ashby jako Noah, JR Bourne jako Chris, Colton Haynes jako Jackson, Ryan Kelley jako Jordan, Melissa Ponzio jako Melissa, Ian Bohen jako Peter, Khylin Rhambo jako Mason a Dylan Sprayberry jako Liam. Fanoušky příliš nepotěšilo, že se nevrátil Dylan O'Brien jako Stiles, ale zato se překvapivě vrací Crystal Reed jako Allison. Ta zemřela ve třetí řadě seriálu, její návrat je tak obzvlášť pikantní. Nově ve filmu vystupují Amy Workman jako Hikari Zhang, Nobi Nakanishi jako zástupce šerifa a Vince Mattis jako Scottův syn Eli.

Snímek má už brzy dorazit na streamovací platformu Paramount+.

Podklady a foto: Paramount, San Diego Comic-Con

Galerie: 5

Vlčí mládě: Na oblíbený vlkodlačí seriál naváže film, je tu trailer | Fandíme filmu Vlčí mládě: Na oblíbený vlkodlačí seriál naváže film, je tu trailer | Fandíme filmu Vlčí mládě: Na oblíbený vlkodlačí seriál naváže film, je tu trailer | Fandíme filmu Vlčí mládě: Na oblíbený vlkodlačí seriál naváže film, je tu trailer | Fandíme filmu Vlčí mládě: Na oblíbený vlkodlačí seriál naváže film, je tu trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu