Halloween Ends: Závěr nové halloweenské trilogie je tu s prvním trailerem

Halloween Ends: Závěr nové halloweenské trilogie je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Finální střetnutí s maskovaným zabijákem Michaelem Myersem se blíží.

Halloween zabíjí loni na podzim nebyl tak výrazný hit jako Halloween z roku 2018. Zároveň měl podstatně slabší recenze. Pořád ale snímek utržil několikanásobek svého rozpočtu a to navzdory zmiňovaným recenzím, pandemii a souběžnému uvedení v kinech a na VOD. Třetí díl nazvaný Halloween Ends byl navíc naplánovaný už dopředu, takže návrat zabijáka Michaela Myerse byl zřejmě nevyhnutelný.

Zatím samozřejmě nevíme jaký bude a co přesně můžeme po mizerně hodnoceném druhém dílu aktuální trilogie očekávat. Tvůrci dlouhodobě mluví o tom, že snímek bude hodně jiný, že bude zvláštní, že konec trilogie bude nečekaný a že se odkloní od dosavadních filmů. Ze studia sice už zaznělo, že se chce z úspěšné značky čerpat i po dokončení trilogie, o Halloween Ens se nicméně mezi tvůrci hodně mluví jako o snímku finálním.

Teď byl zveřejněný první teaser trailer, který neodhaluje prakticky nic, co by stálo za řeč. I poslední film trilogie režiséra Davida Gordona Greena působí prakticky totožně jako jeho předchozí dva snímky, jen s tím rozdílem, že trojka by oproti předchozím dvěma filmům měla být komornější a hlavní hrdinka Laurie Strode by měla klást daleko důraznější odpor. Ale podívejte se sami.

Oficiální synopse říká: Čtyři roky po událostech snímku Halloween zabíjí žije Laurie s vnučkou Allyson a dokončuje svůj memoár. Michaela Myerse po celé čtyři roky nikdo neviděl. Po tom, co Laurie dovolila Myersově stínu, aby dlouhá desetiletí ovlivňoval její život, se konečně rozhodne od strachu a zlosti odpoutat a naplno si vychutnávat život. Jenže když je mladý Corey Cunningham obviněný z toho, že zavraždil chlapce, kterého měl hlídat, spouští se lavina násilí a strachu, jež Laurie donutí jednou pro vždy se postavil zlu, které nedokáže kontrolovat.

V hlavních rolích vystupují Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, Rohan Campbell, Kyle Richards, Will Patton a Nick Castle / James Jude Courtney jako Michael Myers. Režíruje David Gordon Green, scénář spolu s ním napsali Danny McBride, Paul Brad Logan a Chris Bernier. Snímek bude do českých kin uvedený 13. října 2022.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Halloween Ends: Závěr nové halloweenské trilogie je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu Halloween Ends: Závěr nové halloweenské trilogie je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu Halloween Ends: Závěr nové halloweenské trilogie je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu Halloween Ends: Závěr nové halloweenské trilogie je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu Halloween Ends: Závěr nové halloweenské trilogie je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest