Carter: Netflix nabídne akční jízdu bez jediného střihu

Carter: Netflix nabídne akční jízdu bez jediného střihu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Bojovník bez paměti si musí prosekat cestu do Severní Koreje. Kamera ani nemrkne. Pusťte si trailer.

Filmy bez jediného střihu jsou pro diváky fascinující. Ačkoliv jde často o filmařský trik a nikoliv skutečně o dvouhodinový kontinuální záběr, diváky i filmaře podobné exhibice fascinují. Jen v posledních letech jsme v podobném stylu mohli sledovat snímky jako Birdman nebo 1917. Nově nepřetržitý proud obrazu nabídne také akční novinka Carter od Netflixu.

Akční thriller se odehrává dva měsíce po tom, co z korejského demilitarizovaného pásma unikne smrtící pandemie, která devastuje USA a Severní Koreu. „Carter“ se probouzí a nic si nepamatuje. V hlavě má záhadné zařízení, v puse smrtící bombu. Cizí hlas mu do ucha diktuje příkazy. Bomba může kdykoliv vybuchnout, pokud Carter nezachrání dívku, jež má v sobě jediné protilátky proti viru. Hrdinovi jsou však v patách CIA a severokorejští povstalci.

Trailer ukazuje, že film přetéká neustávající akcí. V traileru snímek připomíná směs Hardcore Henryho, Zastav a nepřežiješ a Vyproštění. Pěstní souboje, různé honičky a parkourové kousky jsou fajn, horší jsou pasáže připravené s pomocí digitálních triků. Ty působí v upoutávce celkem divně. I tak by ale snímek mohl být pro akční fanoušky zajímavou jednohubkou.

Snímek natočil Jung Byung-gil, podepsaný například pod akčňák Nelítostná. V hlavních rolích vystupují Joo Won, Lee Sung-jae, Jeong So-ri a Kim Bo-min. Netflix novinku uvede 5. srpna. Níže najdete trailer a fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 2

Carter: Netflix nabídne akční jízdu bez jediného střihu | Fandíme filmu Carter: Netflix nabídne akční jízdu bez jediného střihu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest