Nova: Ryan Gosling popřel, že by měl hrát marvelovského hrdinu

Nova: Ryan Gosling popřel, že by měl hrát marvelovského hrdinu | Fandíme filmu
Marvel
S chutí by si však zahrál jinou Marvel postavu.

Po letech spekulací bylo v březnu potvrzeno, že Marvel chystá projekt se superhrdinou jménem Nova. Od té doby jsme se nedočkali žádných dalších podrobností. Tedy až na jednu zákulisní zvěst, kterou vyprodukovala internetová šuškanda. Před časem se proslechlo, že by si superhrdinu mohl zahrát Ryan Gosling. Ten aktuálně poskytl k drbům vlastní vyjádření.

Fanoušky, kterým se myšlenka Goslinga ve vesmíru zalíbila, Ryanův komentář příliš nepotěší. Herec v rozhovoru pro podcast Happy Sad Confused zprávy o tom, že by měl hrát Novu popřel. Nicméně pozor, nutně to nemusí znamenat, že jej jednou v nějakém komiksovém projektu neuvidíme! Gosling zároveň připustil, že by se komiksové roli nebránil. Konkrétně je tu jedna, která by jej docela lákala – Ghost Rider!

Ryan se v minulosti trikovým velkofilmům spíše vyhýbal. Obvykle vystupoval v projektech, které mu nabízely nějakou hereckou výzvu, a když už se uchýlil ke komerčnější produkci, tak volil spíše romance a komedie, než filmy, kde se to hemží nadlidmi. I snímky jako První člověk nebo Blade Runner 2049 jde označit jako projekty s uměleckými ambicemi a letošní The Gray Man vlastně bude pro Ryana jeho prvním čistokrevným komerčním mega filmem. Kdo ví, možná se tak otevřela pomyslná stavidla a do budoucna budeme Goslinga v podobných projektech vídat častěji.

Proč jej láká právě Ghost Rider? Na Ryanovo vyjádření zatím čekáme, nicméně můžeme spekulovat o tom, že to není úplně typický hrdina, ale komplikovaný antihrdina démonické podstaty. Navíc má Gosling vášeň pro motocykly a tenhle dopravní prostředek je s planoucím komiksovým kostlivcem úzce spjatý.

Titulní obrázek - Nova, komiksová předloha

Zdroj: Happy Sad Confused

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu