Ironheart: Je tu první pohled na superhrdinku, jež kráčí ve stopách Iron Mana

Ironheart: Je tu první pohled na superhrdinku, jež kráčí ve stopách Iron Mana | Fandíme filmu
Marvel
Možná jsme se také dozvěděli, kdo bude pro mladou ženu v Iron Manově zbroji jejím protivníkem.

Natáčení nové marvelovské série Ironheart sotva začalo a mladou „nástupkyni Iron Mana“ uvidíme na Disney+ až v příštím roce (možná přespříštím). Nebo přesněji řečeno, poprvé nám bude představena už letos, protože jako vedlejší postava vystoupí ve snímku Black Panther: Wakanda Forever. Z toho se nedávno na internet dostaly artworky, jež nám ukázaly podobu Namora a dalších lidí z Atlantidy, s nimiž se obyvatelé Wakandy setkají. A jeden další artwork nabízí také první pohled na Ironheart.

V komiksech je Riri Williams geniální vysokoškolačkou, která si dokáže podomácku vyrobit zbroj inspirovanou tou Iron Manovou. Artworky, které se teď dostaly na internet, ukazují, že v případě filmové verze postavy (ztvárněné herečkou Dominique Thorne) bude geneze dost podobná a také nejprve hrdinku uvidíme v podomácku smontované zbroji. Tu si můžete níže prohlédnout.

Krom nových obrázků se objevily také drby o tom, s jakou hrozbou se bude Ironheart ve své vlastní minisérii potýkat. Když se začátkem roku hledal herec přes čtyřicítku, do role geniální komediální postavy, fanoušci spekulovali, zda to náhodou není Ezekiel Stane, syn Obadiaha Stanea, jenž se nám představil v prvním Iron Manovi. V tuhle chvíli nemůžeme Ezekielovu účast potvrdit ani vyvrátit, nicméně se šušká o účasti úplně jiného záporáka.

Insider KC Walsh tvrdí, že by v sérii měl vystupovat záporák The Hood. Pod touhle přezdívkou v komiksech vystupuje Parker Robbins, což postava z magického koutu marvelovského světa. Parker nosí magické boty a plášť s kapucí, které ukradl démonovi. Ty mu umožňují se teleportovat a zneviditelnit. V komiksech postava také vystupuje jako vládce kriminálního podsvětí. Zatím jsou to všechno ale jen drby a na nějaké oficiální potvrzení nebo vyvrácení si budeme muset počkat.

Marvel minisérie Ironheart navazuje na Iron Manův odkaz. V komiksech je Riri Williams patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje (to by ve filmech logicky muselo být pozměněno). Přijala kódové označení Ironheart. O sérii zatím bylo odhaleno, že ústřední úlohy se zhostí Dominique Thorne. Dále hrají Mammy Montana, Anthony Ramos a Lyric Ross. Scenáristkou série je Chinaka Hodge. Produkuje Ryan Coogler. Předpokládá se, že série bude uvedena v roce 2024.

Titulní foto je ilustrační, komiksová předloha

Zdroje: KC Walsh,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest