Samaritan: Superhrdinský film se Stallonem jde rovnou na video, jsou tu nové fotky

Samaritan: Superhrdinský film se Stallonem jde rovnou na video, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit další 4 obrázky
Sylvester Stallone se snaží utajit, že býval superhrdinou. Jeho osud jej nicméně dožene.

Už tři roky píšeme o snímku Samaritan, kde si Sylvester Stallone zahrál superhrdinu v důchodu, který touží především po tom, aby jej celý svět nechal na pokoji. Nějakou dobu měl snímek dost podobný osud, jako jeho ústřední postava. Také se po něm slehla zem. Původně měl jít Samaritan do kin loni v červnu, ale pandemie rozhodla o tom, že vše bude jinak. Film byl nejprve odložený na neurčito a teď se situace zase trochu mění.

Sice už známe nové datum premiéry, ale dozvídáme se, že kinům se snímek vyhne. Namísto toho zamíří rovnou na službu Amazon Prime Video. Tam bude celosvětově k vidění od 26. srpna. O snímek tedy nepřijdeme, uvidíme jej brzy, ale na plátně se nepodíváme. Tak se prozatím podívejte alespoň dolů do galerie, kde na vás čeká sada nově zveřejněných fotek.

Sylvester Stallone ve filmu Samaritan hraje superhrdinu, který je považován za dávno mrtvého. Údajně měl zahynout/zmizet před dvaceti lety při strašlivé katastrofě, ovšem zřejmě tomu tak není. Jelikož ale nedokázal překousnout, co se onehdy stalo, skrývá se před světem a straní se lidí. Najít by jej měl třináctiletý klučina (Javon Walton) a pravděpodobně spolu zažijí nějaké to dobrodružství. Dále hrají Martin Starr, Pilou Asbæk, Dascha Polanco, Moises Arias, Jared Odrick a Michael Aaron Milligan. Režíroval Julius Avery.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 5

Samaritan: Superhrdinský film se Stallonem jde rovnou na video, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Samaritan: Superhrdinský film se Stallonem jde rovnou na video, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Samaritan: Superhrdinský film se Stallonem jde rovnou na video, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Samaritan: Superhrdinský film se Stallonem jde rovnou na video, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Samaritan: Superhrdinský film se Stallonem jde rovnou na video, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest