Top Gun 3: Diskuse o dalším dílu série začaly

Top Gun 3: Diskuse o dalším dílu série začaly | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Miles Teller, představitel Roostera, ví víc.

Úspěch Top Gunu: Mavericka je naprosto fenomenální. Snímek už před hezkými pár dny pokořil miliardovou hranici. Týden co týden přidává další a další miliony a tak je dost dobře možné, že se letecká akční záležitost vyšplhá v kompletním součtu až někam k částce 1,2 miliardy. Vyloučený není ani vstup do elitní top dvacítky historického kasovního žebříčku. Většinu diváků tak asi automaticky napadne, že další pokračování musí být nevyhnutelné.

Ještě v červnu producent Jerry Bruckheimer říkal, že momentálně není další budoucnost pro tvůrce vůbec tématem. Buď ale nebyl tak docela upřímný, nebo se od té doby situace změnila, protože Miles Teller teď tvrdí něco trochu jiného. Teller ve filmu ztvárnil Bradleyho "Roostera" Bradshawa, syna zesnulého Maverickova parťáka Goose.

V rozhovoru pro Entertainment Tonight, že natočit pokračování by bylo skvělé. Vše nakonec závisí na Tomu Cruisovi a jeho rozhodnutí, nicméně oba dva pánové už se podle Tellera o potenciální pokračování spolu bavili.

To zatím není nějaké konkrétní oznámení, ale je patrné, že Cruise myšlenku na další snímek minimálně zcela nezavrhuje. A pokud se k natáčení rozhodne, on tak je celá věc daná, protože nikdo ze studia Paramount jistě šanci na další obří šek neodmítne.

Foto: Paramount

Zdroj: Entertainment Tonight

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest