Karmalink: V nové sci-fi se prolínají minulé životy a hledání digitální nesmrtelnosti

Karmalink: V nové sci-fi se prolínají minulé životy a hledání digitální nesmrtelnosti | Fandíme filmu
Good Deed Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer velkého dobrodružství, kde se hledání pokladu spojí s motivy reinkarnace a věčného života online.

V Kambodži byl natočený vůbec první místní celovečerní sci-fi film Karmalink, který využívá místní přírody, spirituální tradice a kontrastu hypermoderních mrakodrapů s chudinskými slumy. Film se od loňského podzimu promítá na filmových festivalech a pro svoje snové dobrodružství s hezkým vizuálem sklízí vesměs pozitivní recenze.

Děj Karmalinku se odehrává v blízké budoucnosti v kambodžském hlavním městě Phnompenh, kde bohatí a privilegovaní mají vylepšená těla s pomocí nanotechnologií a oblohu plní mrakodrapy. Malé semknuté komunitě z Tralop Bek hrozí nucené vystěhování. Avšak třináctiletý Leng Heng má živé sny o svých minulých životech. Přesvědčí své přátele o tom, že jsou předurčeni k tomu, aby našli ztracenou budhistickou sošku a díky ní své domovy zachránili. Pomocnou ruku jim podá mazaná holka ze sousedství, Srey Leak. Společně hledají po městě stopy z minulosti a zjišťují, že Leng Heng má vazbu na na geniálního neurovědce, který se pokouší objevit digitální nirvanu. Leng Hengovy sny se začínají prolínat s přítomností a rázem je pro něj dost obtížné určit, kdo vlastně je. Začíná být jasné, že v sázce je víc, než si děti představovaly. Budou se muset rozhodnout, jak daleko jsou ochotné zajít, aby našly nejen svůj vytoužený poklad, ale také pravdu.

Film jako svou celovečerní prvotinu natočil Jake Wachtel, v hlavních rolích vystupují Leng Heng Prak, Srey Leak Chhith a Sahajak Boonthanakit. Už 15. července snímek dorazí na VOD.

Podklady a foto: Good Deed Entertainment

Galerie: 4

Karmalink: V nové sci-fi se prolínají minulé životy a hledání digitální nesmrtelnosti | Fandíme filmu Karmalink: V nové sci-fi se prolínají minulé životy a hledání digitální nesmrtelnosti | Fandíme filmu Karmalink: V nové sci-fi se prolínají minulé životy a hledání digitální nesmrtelnosti | Fandíme filmu Karmalink: V nové sci-fi se prolínají minulé životy a hledání digitální nesmrtelnosti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest