Taron Egerton jednal o nové roli s Marvelem

Taron Egerton jednal o nové roli s Marvelem | Fandíme filmu
20th Century Studios
Kingsman by rád zůstal ve světě komiksů. Bude z něj nový Wolverine?

Tarona Egertona našim čtenářům asi není třeba dlouze představovat. Prorazil jako Eggsy ve špionážní sérii Kingsman, předvedl se v životopisech Orel Eddie či Rocketman. Patřil k řadě herců, které si fanoušci přáli vidět jako nového představitele marvelovského Wolverina. Teď se vášnivé debaty Taronových příznivců mohou v tomhle směru rozjet nanovo.

Edgerton poskytl rozhovor pro The New York Times a prozradil v něm, že jednal s Marvelem. Konkrétně s jeho šéfem Kevinem Feigem. Když se jej novinář zeptal na to, zda se schůzka týkala právě Wolverina, Egerton se smíchem odvětil:

Nemyslím si, že by bylo něco špatného na tom, kdybych řekl, že ano. Bylo by to vzrušující, ale zároveň znepokojivé, protože Hugh [Jackman] je s rolí tak úzce spjatý, že se domnívám, že pro kohokoliv dalšího bude dost obtížné [Wolverina] ztvárnit. Ale každopádně doufám, že až to bude na pořadu dne, tak mi dají šanci.“

Taronovo vyjádření rozhodně nemůžeme brát jako nějaké potvrzení toho, že bude hrát Wolverina. Jasné je, že jednal s Marvelem. Ten nicméně má schůzky s řadou osobností. Z některých něco vzejde, z jiných ne. Z některých hned, jindy se pouze pokládají základy pro budoucí vztah. Je možné, že Taron jednal s Marvelem o nějaké úplně jiné roli, a když se jej reportér zeptal na Wolverina, tak byl rád, že se nemusel složitě vykrucovat a prostě mohl s reportérem fabulovat na téma, které se jej ve skutečnosti vůbec netýká. Anebo nám upřímně prozradil, že Marvelu dost na férovku řekl, že pokud stojí o jeho služby, tak by rád dostal telefonát, až se někdy v budoucnu bude pořádat casting na roli Wolverina.

Co vy na to? Dokázali byste si Tarona v roli představit? Níže přikládáme obrázek toho, jak si Egertona v roli vysnil výtvarník BossLogic:

Titulní foto je ilustrační, Taron Egerton jako Eggsy v sérii Kingsman

Zdroj: New York Times

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest