Nejnebezpečnější hra: Když lovit, tak pořádně – Člověka

Nejnebezpečnější hra: Když lovit, tak pořádně – Člověka | Fandíme filmu
Mill Creek Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Remake historické klasiky se představuje v prvním traileru. Koukněte, jak se honí lidé.

Téma honu na člověka je ve filmech poměrně běžné. Svou kořist mohou honit různí vrazi, příšery nebo třeba boháči, kteří už roupama nevědí coby. Poměrně nedávno se tímhle tématem zaobíral kupříkladu snímek Lov. Teď se blíží remake snímku The Most Dangerous Game, který se u nás obvykle překládá jako Nejnebezpečnější hra, ačkoliv slovo game může označovat také „kořist“.

Původní snímek byl uvedený v roce 1930, stal se klasikou a dost možná byl vůbec první, kde podobné téma bylo zpracováno. Námětem byla stejnojmenná povídka od Richarda Connella. Nová verze pojednává o otci a synovi, kteří ztroskotají během plavby na ostrově. Brzy se ukáže, že na něm sídlí nebezpečný baron Von Wolf, který ostrov užívá k lovení té nejvyšší možné kořisti – člověka. Krom dalších lidí, kteří jsou loveni, se dvojice setkává také s mužem, který se na ostrově už léta ukrývá a pomalu začíná přicházet o rozum.

Obsazení není úplně špatné, když ve filmu vystupují Tom Berenger (Četa), Chris „CT“ Tamburello (MTV’s The Challenge), Bruce Dern (Nebraska), Judd Nelson (Snídaňový klub) a Casper Van Dien (Hvězdná pěchota). Bohužel, ve zveřejněném traileru snímek působí značně béčkovitě. Jistě, upoutávka nemusí vypovídat o skutečnosti, ale zatím se důvěra ve snímek hledá obtížně. Režíruje Justin Lee (Final Kill) Film bude mít premiéru 5. srpna, o českém nebo slovenském uvedení zatím nemáme podrobnosti.

Podklady a foto: Mill Creek Entertainment

Galerie: 5

Nejnebezpečnější hra: Když lovit, tak pořádně – Člověka | Fandíme filmu Nejnebezpečnější hra: Když lovit, tak pořádně – Člověka | Fandíme filmu Nejnebezpečnější hra: Když lovit, tak pořádně – Člověka | Fandíme filmu Nejnebezpečnější hra: Když lovit, tak pořádně – Člověka | Fandíme filmu Nejnebezpečnější hra: Když lovit, tak pořádně – Člověka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest