Vstupenka do ráje: Clooney a Roberts opět spolu v nové romantické komedii

Vstupenka do ráje: Clooney a Roberts opět spolu v nové romantické komedii | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer snímku, kde znesváření exmanželé spojí síly, aby zhatili svatbu svojí dcery.

George Clooney a Julia Roberts předvedli ve svojí kariéře řadu milostných rolí a nejednou se potkali před kamerou. Vzpomeňte na Dannyho parťáky nebo na thriller Hra peněz. Teď si dvojice společně vyzkouší romantickou komedii. Navíc toho nejcharakterističtějšího provedení, když sledujeme dvojici v maximálně vykonstruované situaci.

Roberts a Clooney ztvárnili exmanžele, kteří se nemůžou vystát. Okolnosti je ale donutí spolupracovat, když se oba rozhodnou, že musejí překazit svatbu svojí dcery, aby neudělala stejnou chybu, jako oni dva. Jak už to v podobných komediích bývá, pokusy o dětinskou manipulaci tak maximálně naštvou dceru a po nuceně stráveném společném čase svedou dvojici blíže k sobě.

Pokud vám romantické snímky se zápletkou přitaženou za vlasy nevadí a stejně tak nemáte problém koukat na to, jak „strašným problémům“ musejí čelit krásní lidé v milionářském prázdninovém rezortu, pak by u vás Vstupenka do ráje (Ticket to Paradise) mohla zabodovat, protože oba ústřední herci jsou pořád plní šarmu, mají dobrou chemii a jednotlivé vtípky spolehlivě plní standard, na jaký jsme u klasických romantických komedií zvyklí. Nebo přinejmenším v traileru to platí.

Krom ústředního páru ve filmu vystupují především Kaitlyn Dever (Šprtky to chtěj taky, Hlavní kandidát) a Billie Lourd (Šprtky to chtěj taky, American Horror Story). Snímek natočil Ol Parker (Báječný hotel Marigold, Mamma Mia! Here We Go Again) a v českých kinech jej uvidíme 15. září.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Vstupenka do ráje: Clooney a Roberts opět spolu v nové romantické komedii | Fandíme filmu Vstupenka do ráje: Clooney a Roberts opět spolu v nové romantické komedii | Fandíme filmu Vstupenka do ráje: Clooney a Roberts opět spolu v nové romantické komedii | Fandíme filmu Vstupenka do ráje: Clooney a Roberts opět spolu v nové romantické komedii | Fandíme filmu Vstupenka do ráje: Clooney a Roberts opět spolu v nové romantické komedii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest