Troll: Probuzený obr roztrhá Skandinávii na kusy – pusťte si trailer

Troll: Probuzený obr roztrhá Skandinávii na kusy – pusťte si trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
První upoutávka láká na katastrofickou novinku od Netflixu.

Ve Skandinávii se nám rozjela menší katastrofická móda. Sám režisér Roar Uthaug už má za sebou Vlnu, jeho parťáci už zvládli také Zemětřesení či Severní moře v plamenech. Letos od Uthauga uvidíme další porci destrukce. Akorát, že tentokrát nebude potíž s přírodní katastrofou, ale s obřím stvořením z pohádek a pověstí.

Snímek se jmenuje Troll (česky zřejmě bude uváděný jako Trol) a dosavadní dvě dostupné synopse uvádějí následující:

V nitru norské hory procitl prastarý troll a nesourodá parta hrdinů musí spojit síly a zastavit ho dřív, než stačí zpustošit všechno kolem.

Hluboko v norské hoře Dovre se po tisíciletém uvěznění probouzí cosi gigantického. Monstrum ničí vše, co mu stojí v cestě a blíží se k norskému hlavnímu městu, kde obyvatelé horečnatě přemýšlejí, jak zastaví něco, o čem si mysleli, že existuje pouze v norské mytologii.

Níže si můžete přehrát první teaser trailer, kde se zatím pracuje především s náznaky a troll se budí k životu až v samém závěru. Kamenná potvora dává vzpomenout na Pána prstenů či Nekonečný příběh, tak budeme zvědaví, jak se s tímhle evropským ekvivalentem King Konga či Godzilly vypořádali norští filmaři. Scénář napsal Espen Auka, v hlavních rolích hrají Ine Marie Wilmann, Mads Sjøgård Pettersen, Kim Falck, Gard B. Eidsvold a Pål Richard Lunderby. Datum premiéry zatím Netflix neoznámil.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Troll: Probuzený obr roztrhá Skandinávii na kusy – pusťte si trailer | Fandíme filmu Troll: Probuzený obr roztrhá Skandinávii na kusy – pusťte si trailer | Fandíme filmu Troll: Probuzený obr roztrhá Skandinávii na kusy – pusťte si trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest