Smile: V novém hororu se smrtící úsměv šíří jako nákaza

Smile: V novém hororu se smrtící úsměv šíří jako nákaza | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer filmu, kde znepokojivý škleb ve tváři signalizuje blížící se muka.

V hororech je poměrně běžné, že zlo postupně přeskakuje z jedné oběti na druhou, jako nějaká smrtící nákaza. Namátkou si jde vzpomenout třeba na kazetu z Kruhu, která vás zabije do sedmi dní, případně na snímek Neutečeš, kde se zlo šířilo skrze sex. Ale určitě vás napadne řada dalších příkladů, tak můžete své oblíbené ostatním hororovým fandům připomenout v komentářích.

 

V novince Smile se jako mor šíří křečovitý úsměv od ucha k uchu, který předznamenává, že to máte spočítané. Hrdinkou je terapeutka, které rozesmátá pacientka umírá přímo před očima. Sosie Bacon v hlavní roli se nejprve snaží najít racionální vysvětlení, ale postupně se kolem ní kupí další a další nevysvětlitelné výjevy, které podle všeho předznamenávají její vlastní smrt.

Oficiální synopse říká: Po tom, se je doktorka Rose Cotter (Bacon) svědkem traumatického incidentu se svojí pacientkou, začne prožívat zvláštní děsivé věci, které nelze racionálně vysvětlit. Její život začne pohlcovat všeobjímající hrůza. Pokud má Rose přežít svou děsivou současnost, musí se nejprve vypořádat se svojí problematickou minulostí.

Dále hrají Jessie T. Usher, Kal Penn, Rob Morgan, Kyle Gallner, Caitlin Stasey a Judy Reyes. Snímek natočil a napal Parker Finn, který téma už před dvěma lety zpracoval v krátkém filmu Laura Hasn’t Slept. Smile uvidíme 29. září v českých kinech.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 5

Smile: V novém hororu se smrtící úsměv šíří jako nákaza | Fandíme filmu Smile: V novém hororu se smrtící úsměv šíří jako nákaza | Fandíme filmu Smile: V novém hororu se smrtící úsměv šíří jako nákaza | Fandíme filmu Smile: V novém hororu se smrtící úsměv šíří jako nákaza | Fandíme filmu Smile: V novém hororu se smrtící úsměv šíří jako nákaza | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest