Barbarian: Co se děje v děsivém sklepě, raději vědět nechcete

Barbarian: Co se děje v děsivém sklepě, raději vědět nechcete | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Trailer představuje nový horor s Billem Skarsgårdem, představitelem klauna z To.

Stará známá hláška praví: „Máte sklep? A mohl bych ho vidět?“ Tak tenhle sklep vidět jednoznačně nechcete. Upoutávka filmu Barbarian ukazuje, že nenápadný domek na předměstí ukrývá sklepení pod sklepením, kde každý další krok do tmy vyděsí víc než ten předchozí. A pokud jste lekaví, tak v duchu budete křičet na hlavní hrdinku, aby do toho podivného sklepení zatraceně nelezla!

Hrdinka se jmenuje Tess a přijela do Detroitu na pracovní pohovor. Jenže v Airbnb, které si pronajala, už někdo je. Tess se rozhodne ignorovat varovné kontrolky a v domě společně s cizincem přespat. Brzy zjišťuje, že se za zavřenými dveřmi předměstského domku ukrývá něco daleko strašidelnějšího, než je nečekaný nájemník.

Upoutávka skvěle pracuje s napětím a hezky graduje. Ve sklepení se zřejmě odehrává nějaký bizarní experiment a jen obtížně se usuzuje, zda za vším stojí tajuplný spolunocležník anebo se sám také stal nic netušící obětí.

Bill Skarsgård (To, Castle Rock) má každopádně ten správně znepokojivý výraz, který se pro role pofidérních cizinců perfektně hodí. Georginu Campbell si potom můžete pamatovat ze seriálů Krypton či podezření. Dále hrají Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler a Jaymes Butler. Snímek napsal a zrežíroval nepříliš známý Zach Cregger. Americká premiéra je stanovena na 31. srpna, o mezinárodní distribuci zatím nemáme podrobnosti. Pod trailerem najdete fotky.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 7

Barbarian: Co se děje v děsivém sklepě, raději vědět nechcete | Fandíme filmu Barbarian: Co se děje v děsivém sklepě, raději vědět nechcete | Fandíme filmu Barbarian: Co se děje v děsivém sklepě, raději vědět nechcete | Fandíme filmu Barbarian: Co se děje v děsivém sklepě, raději vědět nechcete | Fandíme filmu Barbarian: Co se děje v děsivém sklepě, raději vědět nechcete | Fandíme filmu Barbarian: Co se děje v děsivém sklepě, raději vědět nechcete | Fandíme filmu Barbarian: Co se děje v děsivém sklepě, raději vědět nechcete | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest