Lovec Kraven: Spidermanovský antihrdina dozná oproti komiksům změn

Lovec Kraven: Spidermanovský antihrdina dozná oproti komiksům změn | Fandíme filmu
Marvel Comics
Představitel hlavní role Aaron Taylor-Johson hlásí, že má dotočeno.

Přehlídka CineEurope, kde hollywoodská studia předvádějí evropským provozovatelům kin, co nového se chystá, je v plném proudu. Na akci byl přítomný také Aaron Taylor-Johnson, kterého se novináři rovnou zeptali, jak to vypadá s komiksovkou Lovec Kraven, kde Johnson hraje hlavní roli.

Herec ke snímku řekl, že je zrovna čerstvě dotočil. To znamená, že je buď hotovo, nebo se minimálně konec natáčení blíží, pokud už nebude na place potřeba představitel hlavní role. Na snímku je také zajímavé, jakým způsobem se natáčel. U podobných akčních velkofilmů je běžné, že se točí před zeleným pozadím nebo v ateliérech, před kulisami. Lovec Kraven se naproti tomu točil celý na skutečných lokacích. Což by snímku mohlo dopřát značně specifický nádech.

O samotném Kravenovi hovořil Johnson jako o notorickém antihrdinovi a Spider-Manově předním oponentovi. Aarona k postavě přitahovalo, že to není žádný mimozemšťan nebo čaroděj. Je to lovec, člověk s jasným přesvědčením. Johnson nicméně dodal, že Sergei Kravinoff je ve snímku také milovník zvířat a ochránce přírody.

Což není tak docela jako ten Kraven, jehož známe z komiksů. Ten má ke zvířatům respekt a loví je podle vlastních pravidel, která ctí. Že bychom o něm nicméně hovořili jako o milovníkovi zvířat a ochránci přírody? V tomhle směru to vypadá, že se filmové zpracování vydává vlastní cestou.

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana. Hlavní roli ve filmovém zpracování ztvární Aaron Taylor-Johnson, dále hrají Russell Crowe a Fred Hechinger, režíruje J.C. Chandor, scénář napsali Art Marcum a Matt Holloway. Datum premiéry je stanovené na 12. 1. 2023.

Titulní foto: Marvel

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest