Planeta opic: V plánu je rovnou trilogie nových filmů

Planeta opic: V plánu je rovnou trilogie nových filmů | Fandíme filmu
20th Century Studios
Režisér kvůli opicím nemá čas na komiksovku Harbinger. Ta si našla nového lodivoda.

Letos v březnu bylo oznámeno, že by chystanou komiksovku Harbinger měl natočit Wes Ball, režisér série Labyrint. To ale neklapne, protože je Wes vytížený přípravami nové Planety opic. Režijní povinnosti u Harbingera po něm přejímá Paul Downs Colaizzo, jenž je známý pro snímek Brittany Runs a Marathon. Colaizzo má také přepsat scénář, jehož poslední předchozí verzi připravil Andrew Lanham.

Komiksová série Harbinger pojednává o Peteru Stanchekovi, teenagerovi s psionickými schopnostmi, který je neustále na útěku před úřady. Podezřelá korporace Harbinger kolem Petra stále víc a víc stahuje smyčku, a pokud nechce být polapen, nezbývá mu nic jiného, než dát dohromady skupinku podobně nadaných individuí a společnými silami přejít do protiútoku.

Wes Ball mezitím věnuje plnou pozornost nové Planetě opic. Minulý měsíc byl podle informací serveru Deadline dokončený scénář, z něhož je studio 20th Century Studios nadšené. Aktuálně se hledá představitel hlavní role, aby se co nejdříve mohlo začít točit. Studio doufá, že snímek povede k celé nové opičí trilogii.

Preprodukce snímku je v plném proudu a dle starších zpráv by se mělo začít točit ještě letos. Starší zprávy dále uváděly, že by snímek neměl nějak popírat události poslední trilogie s Andym Serkisem, zároveň na ni ale zřejmě nejspíš nebude navazovat nějak úzce.

Foto je ilustrační: Válka o Planetu opic

Zdroje: Deadline I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest