Marvel už brzy naznačí, kam má do budoucna namířeno

Marvel už brzy naznačí, kam má do budoucna namířeno | Fandíme filmu
Marvel
Šéf studia Kevin Feige slibuje v dohledné době zajímavá odhalení o dalším vývoji aktuální ságy.

Někteří fanoušci si tu a tam stěžují, že momentálně není tak docela zřejmé, kam má vlastně Marvel v tuhle chvíli namířeno. V minulosti jsme věděli, že se nezadržitelně blíží střetnutí Avengers s vesmírným dobyvatelem Thanosem. Teď podobná jednoznačnost chybí. Sluší se dodat, že k definitivnímu boji s „šíleným titánem“ jsme se dostali až po řadě let, desítkách filmů a třech fázích – v časech prvního Iron Mana, Thora či Captaina Ameriky rozhodně nebylo ani zdaleka jasné, kam tohle všechno vlastně povede.

Tentokrát ale tak dlouho tápat nebudeme. V rozhovoru pro Games Radar šéf studia Kevin Feige prozradil, že už brzy se dozvíme víc:

Jak se blížíme ke konci 4. fáze, tak diváci podle mě začnou chápat, kam tahle další sága směřuje. Minimálně mě osobně připadá zřejmé, že už jsme k dalšímu směřování dali celou řadu nápověd. Nicméně v nadcházejících měsících budeme o něco sdílnější. Ustanovíme plán a fanoušci, které tohle zajímá, budou mít možnost o něco víc poodkrýt, kam kráčíme.“

Feige mluví tak trochu v jinotajích, takže k čemu vlastně jeho vyjádření odkazuje? Pokud je řeč o nejbližších měsících tak jsou tu v zásadě dvě možnosti: Něco bychom se mohli dozvědět už v Thorovi: Lásce jako hrom. Anebo Marvel bude svoje plány odhalovat letos v létě. Jednu příležitost by mohl mít na tradičním Comic-Conu v San Diegu, který se koná 21. - 24. července. S jistotou je nicméně velká Marvel prezentace naplánovaná na letošní disneyovskou akci D23, která proběhne mezi 9. a 11. zářím. Tam by tedy Feige klidně mohl být sdílnější.

Zajímavá je poznámka o tom, že se 4. fáze blíží ke konci. Zatím přitom měla jen čtyři celovečerní film a několik minisérií. A kam by tohle všechno mohlo směřovat? Feige zmiňuje, že už jsme dostali nějaké nápovědy. Pokud bychom brali jako stěžejní to, co se odehrálo v Lokim, Spider-Manovi: Bez domova a Docotru Strangeovi: Mnohovesmíru šílenství, pak lze odtušit, že realitu Avengerů čekají právě potíže s mnohovesmírem, potenciálně vzájemná válka několika různých realit, před níž varoval Lokiho He Who Remains (Jonathan Majors)...

Foto je ilustrační - minisérie Loki

Zdroj: Games Radar

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest