Ironheart: Nástupkyně Iron Mana přibrala další hereckou posilu, natáčení začalo

Ironheart: Nástupkyně Iron Mana přibrala další hereckou posilu, natáčení začalo | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Další nositelka ironmanovské zbroje zamířila do Chicaga.

Natáčení nové Marvel minisérie Ironheart mělo začít 20. června. Podle některých zpráv se blíže nespecifikovaný materiál točil v americkém Chicagu už minulý měsíc a magazín Deadline teď přináší zprávu, že začala už i hlavní část natáčení. Filmaři tedy mají náskok.

Zároveň se dozvídáme o další herecké posile, která je na palubě. Jednu z hlavních rolí získal Manny Montana. Toho můžete znát především ze seriálu Hodný holky, vystupuje ale také v sérii Zákon gangu: Mayové a nastoupil do chystané 4. řady Westworldu. Jakou roli hraje v Ironheart, zatím nevíme.

Objevily se také nepotvrzené zvěsti, že v sérii bude vystupovat Letitia Wright jako Black Pantherova sestra Shuri. A je možné, že v blíže nespecifikované roli se objeví také Shakira Barrera, herečka známá především ze seriálu GLOW.

Marvel minisérie Ironheart navazuje na Iron Manův odkaz. V komiksech je Riri Williams patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje (to by ve filmech logicky muselo být pozměněno). Přijala kódové označení Ironheart. O sérii zatím bylo odhaleno, že ústřední úlohy se zhostí Dominique Thorne. Dále hrají Mammy Montana, Anthony Ramos a Lyric Ross. Scenáristkou série je Chinaka Hodge. Produkuje Ryan Coogler. Předpokládá se, že série bude uvedena v roce 2024.

Titulní foto je ilustrační, Avengers: Endgame

Zdroje: Deadline, Great Phase, Murphys Multiverse, Production List, Filming in Chicago

Galerie: 2

Ironheart: Nástupkyně Iron Mana přibrala další hereckou posilu, natáčení začalo | Fandíme filmu Ironheart: Nástupkyně Iron Mana přibrala další hereckou posilu, natáčení začalo | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest