Wonder Man: Marvel odhalil dalšího superhrdinu, jehož čeká zfilmování

Wonder Man: Marvel odhalil dalšího superhrdinu, jehož čeká zfilmování | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 2 obrázky
Na novinku dohlíží Destin Daniel Cretton, režisér Shang-Chiho.

Čerstvá zpráva od The Hollywood Reporteru odhaluje, že komiksový Wonder Man se dočká zfilmování. Dostane vlastní minisérii, kterou produkuje Destin Daniel Cretton, režisér Shang-Chiho. Destin by mohl zrežírovat jednu nebo více epizod. Hlavním scenáristou je Andrew Guest, jenž pracoval především na seriálech Zpátky do školy či Zajatci předměstí. Také se podílel na produkci Hawkeye. Cretton s Marvelem po uvedení Shang-Chiho podepsal dlouhodobou smlouvu. Přípravy jsou teprve v počátcích, ale natáčení by mohlo začít v roce 2023.

V komiksech se Wonder Man objevuje od roku 1964. Občanským jménem je známý jako Simon Williams a začínal jako záporák, když se jej Baron Zemo rozhodl využít jako nástroj pro své plány. Změnil jej z obyčejného člověka na bytost vytvořenou z pevné ionické energie. To mu dalo nadlidskou sílu, výdrž a odolnost, schopnost metat výboje a později také létat. V boji je často schopný postavit se Thorovi, Hulkovi, Iron Manovi či Captain Marvel. Williams záhy odmítl svého zlého pána a rozhodl se přidat na stranu Avengers. Zajímavé je, že v civilním životě je (v některých příbězích) celebritou, protože pracuje jako kaskadér a herec. V komiksech je často spojovaný s Visionem, protože měli značně podobnou životní energii. Někdy postavy vystupovaly skoro jako bratři a v Simonovi se probudily city k Wandě Maximoff.

Postava málem byla zpracována už ve Strážcích Galaxie 2, podrobnosti najdete ve starším článku.

Foto je ilustrační, komiksová předloha

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Wonder Man: Marvel odhalil dalšího superhrdinu, jehož čeká zfilmování | Fandíme filmu Wonder Man: Marvel odhalil dalšího superhrdinu, jehož čeká zfilmování | Fandíme filmu Wonder Man: Marvel odhalil dalšího superhrdinu, jehož čeká zfilmování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest