Sherlock Holmes 3: Režisér s dalším dílem počítá

Sherlock Holmes 3: Režisér s dalším dílem počítá | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Dexter Fletcher nepochybuje o tom, že Roberta Downeyho Jr. uvidíme opět vyšetřovat.

O Sherlocku Holmesovi 3 píšeme od roku 2013. V roce 2018 konečně dostal datum premiéry a vypadalo to, že se projekt hne kupředu. Brzy na to se sice o rok odložil, ale představitel hlavní role Robert Downey Jr. měl velké plány, když hovořil o tom, že by měl vzniknout provázaný detektivní svět, po vzoru Marvelu.

Pak ale udeřila pandemie, plánované natáčení nezačalo, projekt byl odložený na neurčito a nic bližšího jsme o něm od té doby neslyšeli. Pouze letos v dubnu se objevila zpráva, že se chystá seriálový spin-off. Teprve teď pro nás má aktualizaci režisér Dexter Fletcher, který má Sherlocka Holmese 3 zrežírovat. V rozhovoru pro magazín Collider řekl:

[Sherlocka] vykolejila pandemie. Podle mě natočený bude. Podle mě natočený musí být. Bohužel nevím, kdy se bude točit, ale točit by se mělo. Je to fantastický [projekt]. Teď jde podle mě jen o to dostat správné lidi včas na správné místo. V tom to podle mě vězí. Krutou hříčkou osudu udeřila pandemie a všichni zúčastnění lidé se rozutekli po celé zeměkouli. Ale vím, že zájem o [Sherlocka] je obrovský a vědí to i další. Ale točit by se mělo, protože ten film je podle mě prostě geniální, takže doufám.“

Je těžké určit, nakolik je Fletcher v kontaktu se studiem či Downeym a nakolik pouze říká to, co si sám myslí. Ale v jednom má pravdu. Pokud můžeme vycházet z úspěchu předchozích dvou dílů detektivní série, tak zájem o Sherlocka Holmese s Robertem Downeym Jr. v hlavní roli tu je. A Hollywood se rád vrací k prověřeným značkám, takže je skutečně nejspíš jen otázkou času, kdy se nějaký producent nebo sám Downey chopí velení a začne projekt opět popohánět kupředu.

Foto je ilustrační - Sherlock Holmes

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest