Prey: Nový teaser nabízí další pohled na Predátora ze starých časů

Prey: Nový teaser nabízí další pohled na Predátora ze starých časů | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Vesmírný lovec bude krom Komančů mít co do činění také s pozemskými šelmami.

Nový Predátor, nazvaný Prey (Kořist) se nám minulý týden konečně představil s prvním pořádným trailerem. Kromě něj byl zveřejněný také nový kratší teaser. Ten kombinuje již známé záběry s několika novými. V ukázce se dočkáváme dalšího vypravěčského průvodního slova od ústřední hrdinky Naru, členky kmene Komančů z 18. století. Ta se snaží varovat svého bratra Taabeho, že za hranicemi sídliště kmene něco číhá a není to medvěd. Vidíme také nový záběr Predátora v jeskyni a jeho přípravu na souboj s vlkem, který se k němu blíží v trávě, když se snaží maskovat svojí neviditelnou kamufláží.

Snímek se odehrává před 300 lety a zavádí nás mezi severoamerické Komanče. Hlavní hrdinkou je Naru, schopná válečnice, která srdnatě chrání svůj kmen proti vysoce vyvinutému mimozemskému Predátorovi, jednomu z prvních, co kdy přistál na Zemi. Snímek zrežíroval Dan Trachtenberg, scénář napsal Patrick Aison. Natáčelo se v kanadské Calgary, hlavní roli ztvárnila Amber Midthunder. Snímek bude uvedený 5. srpna 2022, u nás zřejmě na službě Disney+.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 3

Prey: Nový teaser nabízí další pohled na Predátora ze starých časů | Fandíme filmu Prey: Nový teaser nabízí další pohled na Predátora ze starých časů | Fandíme filmu Prey: Nový teaser nabízí další pohled na Predátora ze starých časů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest