Old Guard: Nesmrtelní 2 – Obsazení dostalo výrazné posily

Old Guard: Nesmrtelní 2 – Obsazení dostalo výrazné posily | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Charlize Theron dostala nové parťáky. Nebo protivníky.

První Old Guard: Nesmrtelní v roce 2020 měli rozporuplné přijetí. Část publika kvitovala, jak se tvůrci pokusili zapracovat do akčních scén samotnou podstatu nesmrtelných postav. A také to, jak se snímek důrazem na prožitek charakterů pokoušel odlišit od řezničin podobného ražení. Jiným divákům nicméně vadilo, že akce nebyla stylovější a nějaký osobní ponor do jednotlivých postav je příliš nezajímal. Co však bylo nejdůležitější, snímek byl natolik sledovaný, že si Netflix objednal pokračování.

To teď rozšiřuje obsazení. Dosavadní „starou gardu“ doplňují Uma Thurman (Kill Bill) a Henry Golding (G.I. Joe: Snake Eyes). Vedle nich se z prvního snímku vracejí Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo a Chiwetel Ejiofor. Scénář snímku napsal Greg Rucka, autor komiksové předlohy. Režii po původní autorce převzala Victoria Mahoney.

Nevíme nic bližšího o tom, jaké postavy by nově obsazené posily měly ztvárnit. Nevíme ani to, kdy se snímku dočkáme, ale když se doplňuje obsazení, tak by se mohlo blížit i natáčení. Tím pádem by premiéra mohla být reálná někdy ve druhé polovině příštího roku.

Old Guard pojednává o skupině nesmrtelných žoldáků, která pod vedením velitelky Andy ochraňovala celá staletí svět. Snímek je zastihl v současnosti, kdy se bohatý magnát snažil členy skupiny polapit, podrobit je experimetům a šířit jejich schopnosti dál. Tým se potýkal nejen s mocným nepřítelem, ale i se zrádcem ve vlastních řadách. Do světa nesmrtelných jsme pronikli spolu s mladou vojačkou Nile, jež zmrtvýchvstání zažila vůbec poprvé. V závěru prvního filmu se zrádce Booker setkává s nejstarší nesmrtelnou Quynh, která po staletí trpěla nekonečným topením v rakvi potopené na dno moře.

Zdroj: Netflix

Galerie: 3

Old Guard: Nesmrtelní 2 – Obsazení dostalo výrazné posily | Fandíme filmu Old Guard: Nesmrtelní 2 – Obsazení dostalo výrazné posily | Fandíme filmu Old Guard: Nesmrtelní 2 – Obsazení dostalo výrazné posily | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu