Nene: Pohled do zákulisí v nové ukázce budí úžas

Nene: Pohled do zákulisí v nové ukázce budí úžas | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Krátký film o filmu je sám o sobě majstrštyk. Navíc je tu sada nových plakátů.

Nedávno jsme tu měli nejnovější teaser pro snímek Nene, novinku Jordana Peela, vycházející režisérskou hvězdu a autora snímků Uteč a My. Teď je tu v těsném závěsu ještě krátký film o filmu. Ten ale není sestříhaný takovým tím klasickým marketingovým stylem, na nějž jsme u podobných videí zvyklí. Namísto toho je featurette vystavěný jako nějaký náladotvorný videoklip, což je dojem, který ještě víc podtrhuje zvolená hudba. Jestli nás podobné skladby čekají i v kině, máme se na co těšit. Doprovod pro snímek složil Michael Abels, jenž je prozatím podepsaný primárně pod Peelovy filmy.

Sám režisér o snímku hovoří jako o svém dosud nejambicióznějším. Dokonce prý při psaní scénáře nevěděl, jak snímek zrealizovat. Podařilo se mu ale sestavit takový štáb, který mu pomohl proměnit jeho vizi ve skutečnost. Záběry ze zákulisí ukazují, jak moc se natáčelo prakticky. Nebýt toho, že je v záběru dokumentární kamery vidět natáčecí technika, pomalu byste ani nepoznali, že sledujete film o filmu. Výsledný obraz se totiž vytvářel z větší části přímo na place, nikoliv v digitální trikové postprodukci. Místy to kvůli tomu vypadá, že herci dostávali celkem na frak. Ale pokud je režisérská vize silná a víte, že se propůjčujete potenciálně vynikajícímu výsledku, tak se nějaké to příkoří snáší snáz.

K jakému výsledku všechna práce vedla, se dozvíme 21. července. Dole pod videem najdete novou sadu plakátů.

Co je to zázrak? Jordan Peele snímky Uteč a My redefinoval moderní horor. Teď připravil novou podobu letního velkofilmu. Novou populární noční můru. Rozmáchlý hororový epos Nene (Nope). V hlavních rolích Daniel Kaluuya, Keke Palmer a Steven Yeun. Ti představují obyvatele odříznuté strže v kalifornském vnitrozemí, kteří jsou svědky tajuplného a mrazivého objevu. Snímek bude uveden v Česku 21. července.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 6

Nene: Pohled do zákulisí v nové ukázce budí úžas | Fandíme filmu Nene: Pohled do zákulisí v nové ukázce budí úžas | Fandíme filmu Nene: Pohled do zákulisí v nové ukázce budí úžas | Fandíme filmu Nene: Pohled do zákulisí v nové ukázce budí úžas | Fandíme filmu Nene: Pohled do zákulisí v nové ukázce budí úžas | Fandíme filmu Nene: Pohled do zákulisí v nové ukázce budí úžas | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest