Day Shift: První upoutávka láká na upíří řežbu plnou akce

Day Shift: První upoutávka láká na upíří řežbu plnou akce | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Netflix v létě přinese nadpřirozené bitky z akční dílny Johna Wicka.

Jedním z výraznějších snímků letní nabídky Netflixu bude Day Shift (Denní směna). Hlavní roli ztvárnil hvězdný Jamie Foxx, jenž představuje lovce upírů. Snímek rozhodně nebude šetřit akcí, jak ukazuje čerstvě zveřejněná upoutávka.

Ta míchá záběry přímo z filmu a pohledy do zákulisí. Vyjádření Foxxe jsou celkem otravná, daleko zajímavější jsou záběry z natáčení akčních scén. Film jako svou celovečerní prvotinu natočil J.J. Perry, který se dlouho živil jako kaskadér a režisér akčních štábů. V téhle pozici pracoval na filmech jako Warrior, Špión, Rychle a zběsile 8 a 9 nebo Mrakodrap. Producentem snímku je navíc Chad Stahelski, režisér série John Wick, takže by o akční stránku věci mělo být skutečně postaráno.

Hlavní hrdina je otec od rodiny a obyčejný řemeslník, co se zkrátka snaží zajistit dobrý život pro svoji bystrou osmiletou dcerku. Přes den pracuje jako čistič bazénu v San Fernandu, po nocích se však mění v lovce upírů z mezinárodní Unie lovců. V dalších rolích hrají Dave Franco, Karla Souza, Meagan Good, Snoop Dogg či Scott Adkins. Netflix novinku uvede 12. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 2

Day Shift: První upoutávka láká na upíří řežbu plnou akce | Fandíme filmu Day Shift: První upoutávka láká na upíří řežbu plnou akce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest