The Electric State: Dystopická sci-fi bratří Russoů míří na Netflix

The Electric State: Dystopická sci-fi bratří Russoů míří na Netflix | Fandíme filmu
Simon & Schuster
Zobrazit další 4 obrázky
Millie Bobby Brown ze Stranger Things se vypraví do zhroucené Ameriky.

Už to nebude dlouho trvat a dočkáme se The Gray Mana, novinky od bratří Russoů, režisérů posledních dvou Avengers filmů. Do čeho se bratři pustí po tom? Na řadě je zřejmě The Electric State, výlet do alternativní verze historie, kde Spojené státy americké zkolabovaly a celá země začala být dost nehostinná.

Celovečerní film se nejprve připravoval pro studio Universal a měl být nasazený do kin. Došlo však ke změně. Podle serveru What’s on Netflix se přesouvá snímek právě na populární streamovací službu. Není zcela zřejmé, proč ke změně došlo, zároveň je pravdou, že Russoovi mají s Netflixem velmi dobré vztahy. The Gray Man míří právě tam, jako producenti pro streamovací službu připravili také dva díly Vyproštění nebo Mosul. U Netflix produkcí obvykle platí, že známí autoři mívají vyšší míru volnosti a rozpočet. Takže můžeme spekulovat, že se Universalu na plánované podobě snímku buď něco nezdálo, anebo bratři dál prohlubují vazby s Netflixem.

Natáčení má začít závěrem letošního nebo začátkem příštího roku. Točit se bude v americké Atlantě, do hlavní role se stále počítá s Millie Bobby Brown, alias Eleven ze Stranger Things. Představitelé dalších rolí se momentálně hledají. Scénář filmu připravili tradiční parťáci Russoových, Christopher Markus a Stephen McFeely.

Chystaný snímek vychází z knížky Simona Stålenhaga, jež není textově až tak rozsáhlá, ale zato je proložena spoustou ilustrací, které můžete ochutnat dole v galerii. Děj je zasazený do alternativní historie, kdy ve Spojených stáech došlo k naprostému kolapsu. Ústřední hrdinka Michelle projíždí kradeným autem fiktivním státem „Pacifie“ na západním pobřeží, kde pouze ve společnosti robotické hračky Skipa hledá svého ztraceného bratra.

Foto: Knižní předloha

Zdroj: What's on Netflix

Galerie: 5

The Electric State: Dystopická sci-fi bratří Russoů míří na Netflix | Fandíme filmu The Electric State: Dystopická sci-fi bratří Russoů míří na Netflix | Fandíme filmu The Electric State: Dystopická sci-fi bratří Russoů míří na Netflix | Fandíme filmu The Electric State: Dystopická sci-fi bratří Russoů míří na Netflix | Fandíme filmu The Electric State: Dystopická sci-fi bratří Russoů míří na Netflix | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest