Furiosa: Natáčení prequelu Zběsilé cesty začalo

Furiosa: Natáčení prequelu Zběsilé cesty začalo | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Vracíme se do světa Šíleného Maxe. Bude to tentokrát menší divočina?

Včera začalo po dlouhých odkladech natáčení snímku Furiosa, který dějově předchází Šílenému Maxovi: Zběsilé cestě. Na sociálních sítích to oznámil Chris Hemsworth, představitel záporáka jménem Dementus, což by měl být v postapokalyptickém světě „krasavec s andělskou tváří, který má přes obličej hlubokou jizvu sešitou chromovými svorkami“. Točí se v Chrisově domovské Austrálii a zveřejněná fotka klapky odhaluje, že se bude točit na 35mm film. To dá snímku specifický vzhled, ale nese to s sebou ještě jednu skutečnost.

Zběsilá cesta byla točená digitálně. To znamená, že šlo točit na relativně libovolný počet kamer, v nepřeberném počtu opakování. Také díky tomu vznikly nezapomenutelné zběsilé akční sekvence. Točit na film je podstatně nákladnější a časově náročnější. Můžeme tedy spekulovat, že tentokrát bude akce o něco „tradičnější“, což by do jisté míry odpovídalo i samotnému zpracování snímku, který tentokrát nebude celý neutuchající automobilovou honičkou, ale odehrává se po daleko delší časový úsek. Ale samozřejmě pouze spekuluji, třeba bude akce nakonec ještě bláznivější.

Furiosa je prequel Šíleného Maxe: Zběsilé cesty. V hlavních rolích vystupují Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth a Tom Burke. Snímek nám přiblíží osudy Furiosy před tím, než se potkala s Maxem. Režíruje George Miller, datum premiéry je stanoveno na 22. 6. 2023.

Titulní foto je ilustrační - Šílený Max: Zběsilá cesta

Zdroj: Chris Hemsworth

Galerie: 2

Furiosa: Natáčení prequelu Zběsilé cesty začalo | Fandíme filmu Furiosa: Natáčení prequelu Zběsilé cesty začalo | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest