The Wolf of Wall Street: Elektrizující trailer

The Wolf of Wall Street: Elektrizující trailer | Fandíme filmu
Wall Street kombinovaná s Velkým Gatsbym? Proč ne! Novinka Martina Scorseseho se představuje.

Konečně je tu trailer na Scorseseho novinku The Wolf of Wall Street, ve které si Leonardo DiCaprio zahraje burzovního makléře Jordana Belforta, který v osmdesátých letech díky nekalým praktikám zázračně uspěl na Wall Street, stal se nechutně bohatým a zhýralým. V mládí začal s obyčejným prodáváním zmrzliny a na burze se vypracoval až k výdělkům 1000 dolarů za minutu! Vedl extravagantní životní styl, vymetal mejdany, bral tuny drog, vzal si modelku, naboural tryskáč, potopil jachtu a při jedné návštěvě hotelu se mu podařilo za sebou nechat účet ve výši 700 tisíc dolarů! Nakonec se stal objektem vyšetřování FBI.

Trailer má ohromné tempo a slibuje dravý film plný života, který dokáže svět burzovních makléřů vykreslit v jejich lesklém pozlátku i prohnilé zhýralosti. Odlehčenou atmosféru mejdanů a nabubřelých výstupu protínají momenty paniky a násilí, které perfektně podtrhuje Black Skinhead od Kanye Westa. Hlavní devizou tohohle filmu ale budou samozřejmě herci. DiCaprio sice na 26 opravdu nevypadá, ale to naštěstí nijak neumenšuje jeho magnetické charisma, kterým diváky okamžitě připoutá k obrazovce. Závěr traileru pak ukazuje, že o pozici nejsilnějšího psa se bude přetahovat s Matthewem McConaugheym, který jde v posledních letech z jedné skvělé role do druhé.

Dále hrají Jonah Hill, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Jon Bernthal, Margot Robbie, Rob Reiner či Jon Favreau. Film je natočený podle stejnojmenné autobiografie Jordana Belforta, scénář napsal Terence Winter (Boardwalk Empire, Sopránovi), do našich kin se film podívá 14. listopadu.

The Wolf of Wall Street - Trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest