Forrest Gump: Trailer představuje čerstvý remake

Forrest Gump: Trailer představuje čerstvý remake | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Pírko znovu provede životem mladého muže, jehož intelekt zaostává, ale srdce to násobně nahrazuje.

Většinou to ve filmovém průmyslu bývá tak, že americký Hollywood vidí nějakou úspěšnou mezinárodní látku a zremakuje ji, protože nemá důvěru v to, že by publikum ze Spojených států titulkovaný snímek docenilo. Popřípadě je látka prostě tak dobrá, že diváci snesou i dvojí ztvárnění.

Teď můžeme být svědky přesně opačné situace. Remaku se dočkal americký Forrest Gump. Naprostá klasika z 90. let měla ve své době pozitivní recenze, odnesla si řadu Oscarů, utržila obří peníze a dodnes vévodí nejrůznějším žebříčkům uživatelských databází. O diváckém zájmu tedy nemůže být pochyb.

Teď se látky chopili Indové a zpracovali svou vlastní verzi pod názvem Laal Singh Chaddha. Jak můžete v upoutávce vidět, v některých momentech sice film vyráží vlastní cestou a vychází z indických reálií, jindy se ale drží originálu jako klíště. Zvlášť když jde o běhání, inteligenci ústředního hrdiny nebo jeho romantický vztah s hlavní ženskou hrdinkou.

Většinu západních diváků snímek asi zrovna dvakrát neosloví, ale budeme zvědaví, jaké výsledky bude hlásit z Indie. Premiéra je stanovena na 11. srpna.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 3

Forrest Gump: Trailer představuje čerstvý remake | Fandíme filmu Forrest Gump: Trailer představuje čerstvý remake | Fandíme filmu Forrest Gump: Trailer představuje čerstvý remake | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest