Lovci pokladů 3: Scénář už se píše

Lovci pokladů 3: Scénář už se píše | Fandíme filmu
Disney
Nicolas Cage je opatrný, ale producent Jerry Bruckheimer má dobré zprávy.

Nicolas Cage hrál během kariéry v ohromné spoustě snímků, ale vystupoval jen v minimu velkofilmových sérií. Jednou z nich jsou Lovci pokladů, kteří zatím měli dva celovečerní filmy a aktuálně se točí seriál. To ale fanouškům nijak nebrání neustále snít o třetím filmu s Cagem v hlavní roli.

Herec byl na dobrodružnou sérii dotázán v dubnu fanoušky a tehdy příliš optimistický nebyl. Uvedl, že pro studio je momentálně prioritou seriál, takže třetímu filmu mnoho šancí na vznik nedává. Teď kolečko otázek a odpovědí na Redditu absolvoval také producent Jerry Bruckheimer, jenž propaguje čerstvě zveřejněný Top Gun: Maverick. A Bruckheimer byl podstatně optimističtější.

Fanoušek se jej zeptal, zda má v plánu opět spolupracovat s Nicolasem Cagem. A Bruckeimer na to odpověděl: „Jednoznačně. Nicolase miluju. Je to geniální herec. Momentálně připravujeme scénář pro Lovce pokladů.“ Nešlo tedy o takovou tu klasickou odpověď na konkrétní dotaz o Lovcích pokladů. Bruckheimer sám od sebe uvedl, že se připravuje scénář nového snímku. A ačkoliv vývoj scénáře ještě nutně nemusí vést k natáčení, Jerry je dostatečně zkušený producent na to, aby připravoval pouze takové projekty, které mají šanci se do výroby dostat. Příznivci celovečerních Lovců pokladů s Cagem v hlavní roli tedy mohou opatrně doufat!

Foto: Lovci pokladů

Zdroj: Reddit I, II

Lovci pokladů

08.11.2004 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest