Star Wars: V jaké době se budou odehrávat příští filmy

Star Wars: V jaké době se budou odehrávat příští filmy | Fandíme filmu
Lucasfilm
Chystá se úplně nová sága Hvězdných válek, mimo ságu rodu Skywalkerů.

Před časem špičky Lucasfilmu hovořily s magazínem Vanity Fair o budoucnosti Star Wars a bylo patrné, že momentálně se studio bude soustředit primárně na seriály pro Disney+. Něco málo padlo i o filmech, ale nebylo toho příliš. V rámci výstavy Star Wars Celebration šéfka studia Kathleen Kennedy pokračovala dál v obdobném duchu, kdy nechtěla prozradit moc, ale něco málo přeci jen řekla.

Pro Games Radar potvrdila, že příštím celovečerním filmem skutečně má být ten od  Taiky Waititiho . A prozatím se dokonce stále počítá s tím, že by mohl být uvedený do kin v závěru roku 2023. Zároveň Kennedy trvá na tom, že se filmy musejí připravovat pečlivě, a že aby se diváci do kin vrátili, musí příští snímek být opravdová pecka. Studio nemá strach odstoupit mimo ságu rodu Skywalkerů. Je prý potřeba vytvořit ságu zcela novou.

Pro magazín Empire dále řekla, že pokud jde o plánování dalších celovečerních filmů, soustředí se studio na období sequelové trilogie (epizody VII-IX). Nové celovečerní snímky se mohou odehrávat i po jejím skončení a momentálně se interně vedou diskuse o tom, jak daleko se v nejbližší době můžeme od sequelové trilogie podívat. V minulosti už přitom zaznělo, že se po sequelové trilogii má odehrávat snímek Rogue Squadron, jenž by někdy v budoucnu měla natočit Patty Jenkins. Kathleen dále pro Empire řekla, že spolu s kolegy neuvažují pouze nad jednotlivými příběhy, ale také nad tím, co potom znamenají pro celý svět, který před lety vytvořil George Lucas. A dokud budou existovat dobří vypravěči, mohou být další a další příběhy z předaleké Galaxie vyprávěny třeba věčně.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Empire, Games Radar

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest