Šílený Max: Chystá se regulérní 5. díl

Šílený Max: Chystá se regulérní 5. díl | Fandíme filmu
Warner Bros.
Mezitím se začal natáčet prequel – Šílený Max: Furiosa.

George Miller nedáno ukázal světu trailer pro svojí magickou novinku 3000 let touhy a zároveň připravuje snímek Furiosa, prequel Šíleného Max: Zběsilé cesty. Ve filmu se potkáme s mladší Furiosou, již ve Zběsilé cestě ztvárnila Charlize Theron. Její mladší verzi hraje Anya Taylor-Joy. Přípravy snímku se postupně prodlužovaly, nejprve kvůli finančním sporům mezi režisérem a studiem Warner Bros., následně kvůli pandemii.

Teď už v Austrálii sekundární štáb točí akční scény a co nevidět se do práce pustí i hlavní štáb s Millerem a hereckými hvězdami. Snímek je podle režiséra jednoznačně zasazený do povědomého světa Zběsilé cesty a má s ním mnoho společného. (Například také hudbu, kterou opět složí Junkie XL). Zároveň ale existuje mezi oběma filmy také celá řada rozdílů, například už samotná skutečnost, že zatímco minulý film se odehrával během tří dní, novinka bude roztažená do období 15 let.

Prequel s Furiosou zároveň ale není všechno. V rozhovoru pro Variety Miller potvrdil, že se stále chystá také regulérní „Šílený Max 5“. Doplnil, že má v hlavě zápletku, na scénáři se pracuje a nový film s postavou Maxe Rockatanskyho vznikne někdy v budoucnu. Snímku se dlouhodobě říká Mad Max: The Wasteland (Šílený Max: Pustina) a námět vznikl už při psaní Zběsilé cesty. V hlavní roli by se měl vrátit Tom Hardy.

Foto je ilustrační, Šílený Max: Zběsilá cesta

Zdroje: Variety I, II, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest