Aquaman 2: Jakým způsobem byla zmenšena role Amber Heard

Aquaman 2: Jakým způsobem byla zmenšena role Amber Heard | Fandíme filmu
Warner Bros.
Soud Johnnyho Deppa s Amber Heard odhaluje další podrobnosti o „Ztraceném království“.

Článek obsahuje potenciální spoilery pro film Aquaman and the Lost Kingdom.

Soud bývalých manželů, Johnnyho Deppa a Amber Heard pokračuje. Dál se pere spousta špinavého prádla, které nemá smysl tady jakkoliv blíž rozebírat. Dál se ale prostřednictvím přelíčení dozvídáme podrobnosti o snímku Aquaman and the Lost Kingdom. Už nedávno Heard uváděla, že její role byla výrazně zkrácena. Teď se dozvídáme podrobnosti o tom, jak to zkrácení vypadá.

U soudu promluvila bývalá hollywoodská producentka Kathryn Arnold, jež měla u soudu dosvědčit tvrzení Heard o tom, jak byl její prostor ve druhém Aquamanovi umenšený. I producentka uvádí, že podvodní princezna Mera měla původně ve snímku mít daleko větší prostor. Měla se účastnit akčních scén a snímek měl vyobrazit její silný romantický vztah s Aquamanem, jenž se měl dál rozvíjet napříč celým příběhem. Amber kvůli akčním scénám prošla rozsáhlým tréninkem.

Namísto toho bude vše jinak. Herečka dlouho čekala na novou verzi scénáře, kterou její kolegové už dávno dostali. Když si konečně mohla scénář přečíst, tak zjistila, že její postava v úvodu skončí v nemocnici (snad je zraněna, nebo se objeví nějaký problém s jejím těhotenstvím), kde stráví naprostou většinu filmu. K ostatním postavám se prý připojí teprve v samém závěru příběhu, aby i její dějová linka mohl nějak uzavřít.

Nikdo z produkce nebo studia Warner Bros. se k omezení úlohy Mery zatím nijak nevyjádřil.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Movieweb

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest