Top Gunner: Danger Zone – Také Top Gun se dočkal své levné vykradačky

Top Gunner: Danger Zone – Také Top Gun se dočkal své levné vykradačky | Fandíme filmu
Asylum
Zobrazit další 2 obrázky
Asylum opět zasahuje. Podívejte se, jak to vypadá, když točíte velkofilmu za pár korun.

Společnost Asylum je známá tím, že se přiživuje na očekávaných velkofilmech. Jakmile jde do kin nějaký výrazný biják, Asylum souběžně vydá film s obdobným názvem. To má za cíl využít slávy většího titulu k vlastní propagaci. Část zákazníků si film vyloženě splete, část bude mít při procházení záplavy titulů na obřím video trhu alespoň pocit, že je jim daný snímek povědomý nebo že by se mohli dočkat další zábavy ve stylu svého oblíbeného hitu. Dohromady s fanoušky bizarních céček to dá dostatečnou diváckou sílu, aby se extrémně levná produkce zaplatila.

Nejnovější kousek od Asylum se jmenuje Top Gunner: Danger Zone a zjevně parazituje na chystaném Top Gunu: Maverickovi. Čerstvě zveřejněný trailer ukazuje, že byl film opravdu extrémně levný. Letecké sekvence jsou vyloženě směšné a většinu traileru naplňují interiérové dialogové scény s naprosto neznámými herci. Je fajn, že se tvůrci alespoň po stránce kompozice a střihu přiblížit dražším snímkům, ale jinak opravdu není moc o co stát.

V hlavních rolích vystupují Michael Paré, Michael Broderick a Jack Pearson. Režíroval Glenn Miller, který se může pochlubit kousky jako Aquarium of the Dead nebo Zoombies. Snímek pojednává o civilním letadlu, které musí letět extrémně nízko a rychle nad osídlenou krajinou, jinak na palubě exploduje výbušnina. Když letadlu vyletí na pomoc americké stíhačky, objeví se zdánlivě odnikud neoznačené letouny a začíná smrtící bitva, která ohrožuje všechny ve vzduchu i na zemi.

Podklady a foto: Asylum

Galerie: 3

Top Gunner: Danger Zone – Také Top Gun se dočkal své levné vykradačky | Fandíme filmu Top Gunner: Danger Zone – Také Top Gun se dočkal své levné vykradačky | Fandíme filmu Top Gunner: Danger Zone – Také Top Gun se dočkal své levné vykradačky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest