Daredevil: Nová série je na cestě, známe autory

Daredevil: Nová série je na cestě, známe autory | Fandíme filmu
Marvel / Netflix
Marvelovský právník s nadpřirozenými silami míří zpátky na obrazovky.

Daredevil si užil tři série na Netflixu, ale pak byl zrušený, když Disney spustil svou vlastní streamovací platformu a nechtěl vyrábět divácká lákadla pro svého konkurenta. Čekalo se, že takhle populární postavu Marvel dříve či později opět využije, nicméně fanoušky překvapilo, jakým způsobem k tomu využití nakonec došlo. Namísto toho, aby byla role přeobsazená a začalo se od začátku, vystoupil jako Matt Murdoch znovu Charlie Cox, hlavní protagonista ze seriálu.

Zatím stále není tak docela zřejmé, zda se na seriál od Netflixu přímo navazuje, anebo může mít postava stejného představitele díky konceptu mnohovesmíru, kdy má každý člověk nekonečně mnoho alternativních já z paralelních realit. Tak či tak se Daredevil kratičce mihnul ve Spider-Manovi: Bez domova. Podle zákulisních drbů by se měl objevit v chystaných minisériích She-Hulk a Echo, ale nějakou dobu se mluví také o tom, že dostane další samostatný příběh.

Teď se definitivně rozplynuly poslední pochyby o tom, že nová série opravdu vzniká, protože byli odhaleni její scenáristé. Těmi se stali Matt Corman a Chris Ord, pánové podepsaní především pod seriál V utajení (Covert Affairs), který běžel v letech 2010-2014. To bohužel není zrovna skvělá vizitka, nicméně snad v pánech Marvel něco vidí. Podle starších zpráv by natáčení mohlo začít ještě před koncem letošního roku.

Foto: Marvel

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest