Prey: Nový Predátor je tu s prvním teaser trailerem

Prey: Nový Predátor je tu s prvním teaser trailerem | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Pradávný střet pozemšťanů s vesmírným lovcem dostal datum premiéry.

Vůbec první upoutávku představil snímek Prey, tedy další příspěvek do světa Predátora. Novinka je na první pohled od dosavadních čtyř filmů celkem zásadně oddělena, když se odehrává 300 let v minulosti. S jedním z prvních mimozemských návštěvníků na Zemi se střetnou původní domorodí obyvatelé Severní Ameriky.

První zveřejněná ukázka je pouze kratičká, vlastně pouze buduje nervózní atmosféru, kdy jsou lidé z kmenového společenství konfrontováni s vyspělou mimozemskou technologií. Film natočil Dan Trachtenberg, režisér filmu Ulice Cloverfield 10. Tehdy práci s atmosférou předvedl brilantní, stejně jako svou zručnost ve filmařském řemesle. První teaser dává naději, že tyhle své přednosti propsal i do Prey, a že se můžeme těšit na příběh, kde bude Predátor tichou hrozbou.

Novinka vzniká pro službu Hulu, jejíž nabídku by u nás měla nabízet služba Disney+. Datum premiéry je stanoveno na 5. srpna.

Snímek se odehrává před 300 lety a zavádí nás mezi severoamerické Komanče. Hlavní hrdinkou je Naru, schopná válečnice, která srdnatě chrání svůj kmen proti vysoce vyvinutému mimozemskému Predátorovi, jednomu z prvních, co kdy přistál na Zemi. Snímek zrežíroval Dan Trachtenberg, scénář napsal Patrick Aison. Natáčelo se v kanadské Calgary, hlavní roli ztvárnila Amber Midthunder. Snímek bude uvedený 5. srpna 2022, u nás zřejmě na službě Disney+.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 3

Prey: Nový Predátor je tu s prvním teaser trailerem | Fandíme filmu Prey: Nový Predátor je tu s prvním teaser trailerem | Fandíme filmu Prey: Nový Predátor je tu s prvním teaser trailerem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu