Riddick 4: Vin Diesel se podělil o výtvarný návrh

Riddick 4: Vin Diesel se podělil o výtvarný návrh | Fandíme filmu
Universal Pictures
Pokračování sci-fi o vesmírném zabijákovi je stále v přípravě.

Bůh ví, co Vin Diesel provádí v zákulisí Rychle a zběsile 10. Ať už se ale děje cokoliv s jeho automobilovou ságou, má pro nás novinky také k jedné z mála dalších sérií, které i po letech zdánlivě běží. Riddicka 4 nám Diesel slibuje už od premiéry trojky v roce 2013 a naposledy loni v prosinci fanouškům vzkazoval, že měl k projektu konstruktivní meeting.

Teď je tu po delší době nová zpráva. Diesel sdílel storyboardy, které rozkreslují natáčení jedné scény. To ještě nutně nemusí znamenat, že se nakonec všechny konstelace střetnou a film opravdu vznikne, ale minimálně s jistotou můžeme říct, že se na něm opravdu pracuje. Na artworku vidíme Riddicka v jakémsi skafandru ve scéně, kdy si setkává s chlapcem, jehož oči také žhnou. Je to jen další obyvatel planety Furya? Nebo snad rovnou jeho syn?

Riddick je sci-fi série, kterou společně připravují Vin Diesel a scenárista a režisér David Twohy. Vesmírný zabiják se poprvé představil v roce 2000 ve snímku Černočerná tma. Ten se záhy stal kultovní záležitostí a na základě decentního úspěchu bylo schválené velkofilmové pokračování. Riddick: Kronika temna z roku 2004 však pohořel. O následující díl tak Vin a David bojovali dalších devět let. I když byl rozpočet opět sražený na minimum, o žádném výrazném úspěchu se hovořit nedá. Na případnou čtyřku od té doby znovu čekáme dlouhé roky. Další díl je označovaný jako Riddick 4: Furya, podle zabijákovy rodné planety. Děj se zřejmě bude odehrávat právě tam. Jeden čas se uvádělo, že by čtyřka pro dosavadní snímky měla fungovat jako prequel, ale kdo ví, zda se po tolika letech plány nezměnily.

Foto: Riddick

Zdroje: Vin Diesel I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest