Monsters of California: Zpěvák Blink 182 natočil film o paranormálních jevech

Monsters of California: Zpěvák Blink 182 natočil film o paranormálních jevech | Fandíme filmu
To The Stars Media
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer nové sci-fi, kde partička mladých vyšetřuje vládou ukrývaná tajemství.

Tom DeLonge je známý jako zpěvák a kytarista kapel Blink 182 a Angels & Airwaves. Netají se však nijak ani svou zálibou v nadpřirozenu. Před dvěma lety se jako producent podílel na dokumentu Unidentified: Inside America's UFO Investigation a říká, že právě dokument o mimozemšťanech jej inspiroval k tomu, aby natočil hraný celovečerák o paranormálních jevech.

Film nazvaný Monsters of California (Kalifornská monstra) vychází nejen z DeLongovy lásky k nevysvětlitelným jevům, ale také z jeho záliby v přitroublém humoru, kterého jsme si mohli užít plné doušky v textech a videoklipech Blink 182. Sci-fi je smíchaná s příběhem o dospívání, takže lze předpokládat, že má mít název filmu dvojí význam.

Hrdiny filmu jsou teenager Dallas Edwards a jeho kamarádi. Ti se v jižní Kalifornii pustí do vyšetřování série paranormálních jevů. Postupně odhalují další kousky pravdy a před očima jim začne vyvstávat velké tajemství, které se nejhlubší vrstvy politické reprezentace pokoušejí zamaskovat.

DeLong film zrežíroval i napsal, spoluautorem scénáře je Ian Miller. V hlavních rolích vystupují Richard Kind, Casper Van Dien, Arianne Zucker, Camille Kostek, Gabrielle Haugh, Jack Samson, Jared Scott a Jack Lancaster. Zatím nevíme, kdy bude snímek uvedený, ale níže si můžete přehrát trailer. Na mne udělal rozpačitý dojem. Místy si nejsem jistý, zda někteří herci hrají opravdu špatně, anebo na malé ploše traileru úplně nevynikne typ nadsázky, kterou si tvůrci zvolili. Dejte vědět, jak ukázka působí na vás.

Podklady a foto: To The Stars Media

Galerie: 4

Monsters of California: Zpěvák Blink 182 natočil film o paranormálních jevech | Fandíme filmu Monsters of California: Zpěvák Blink 182 natočil film o paranormálních jevech | Fandíme filmu Monsters of California: Zpěvák Blink 182 natočil film o paranormálních jevech | Fandíme filmu Monsters of California: Zpěvák Blink 182 natočil film o paranormálních jevech | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest