99 Moons: V erotickém dramatu pár propadne vášni a mocenským hrám

99 Moons: V erotickém dramatu pár propadne vášni a mocenským hrám | Fandíme filmu
Zodiac Pictures
Pusťte si trailer naturalistické erotické romance, jenž startuje svou dráhu na prestižním festivalu v Cannes.

V dobách, kdy se zhusta hovoří o tom, zda bude nejnovější film dostupný divákům od 12 let, anebo i těm úplně nejmenším, nefrčí erotické filmy tolik, jako tomu bylo třeba v 90. letech. Nedávno zčeřili vody Ben Affleck a Ana de Armas snímkem Deep Water, to však byl regulérní erotický thriller, kde zásadní váhu měla kriminální podzápletka. Novinka 99 Moons možná též neukazuje úplně každodenní verzi erotiky, nicméně namísto vraždění jsou v centru pozornosti přeci jen myšlenkové pochody dvou v zásadě obyčejných lidí.

Hrdiny snímku jsou osmadvacetiletá vědkyně Bigna a třiatřicetiletý Frank. Bigna je zvyklá mít úplně všechno pod kontrolou. Dokonce i její erotické touhy se řídí pravidly. Frank v drogovém oparu hledá smysl života a opájí se náklonností druhých. Životy obou dvou se střetnou a dvojice se zaplétá do komplikované, vášnivé aféry. Bigna vzdoruje tradičním genderovým škatulkám. Je samostatná, dominantní, vždy si vezme co chce a ostatním diktuje, jak budou vypadat jejich vzjemné vztahy. S Frankem je to však jiné. Po prvotním chladném setkání přeskočí jiskra a v tu chvíli životy obou dvou zachvátí vášeň a vzájemné mocenské hry.

Snímek se dočká světové premiéry na aktuálním ročníku festivalu v Cannes, kde je zároveň nabízený do mezinárodní distribuce. Film natočil Jan Gassmann, od něhož u nás byly k vidění filmy Domovina či Milující se Evropa. V hlavních rolích vystupují neherci Valentina Di Pace a Dominik Fellmann. Níže si můžete pustit trailer.

Podklady a foto: Zodiac Pictures

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest