Expendables 4: Kdy film uvidíme a o čem bude

Expendables 4: Kdy film uvidíme a o čem bude | Fandíme filmu
Lionsgate
Čtvrtí Postradatelní si vybrali značně aktuální téma.

V rámci festivalu v Cannes probíhá obchodní filmový veletrh. Účastní se jej také Lionsgate, distribuční společnost, jež do severoamerických kin uvádí sérii Expendables. Společnost uvedla, že nejnovější Expendables 4 jsou momentálně v postprodukci a v kinech bychom je měli vidět v roce 2023. Letos si tedy bohužel nejspíš musíme nechat zajít chuť.

Jen minimum toho stále víme o tom, co vlastně snímek přinese. Dlouho bylo zjevné vlastně jen to že Sylvester Stallone se stáhne do pozadí a vůdčí roli převezme Jason Statham. Něco málo teď o pokračování prozradil Dolph Lundgren, švédský obr, který v sérii ztělesňuje Gunnera. Podle herce se máme dočkat celkem aktuálního tématu: Postradatelní se budou snažit zabránit nukleární válce mezi Spojenými státy a Ruskem. To je v reálu oblast, kde víc užitku svedou diplomatická jednání, než parta borců se samopaly, ale tak už to v akčních bijácích prostě chodí ;-).

Lundgren také prozradil, že jeho Gunner od posledního dobrodružství před sedmi lety začal sekat latinu. Nepije alkohol, čte filosofické knížky. Něco ho však stále nutí pokračovat v tom, co dělá…

V Expendables 4 budou vystupovat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn.

Foto: Lionsgate

Zdroje: Film.TV, Screen Daily

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu