Životní trefa: Adam Sandler opět ukáže, že nehraje jen v blábolech

Životní trefa: Adam Sandler opět ukáže, že nehraje jen v blábolech | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Populární komik zase jednou hraje v dramatu. Pusťte si trailer příběhu o sportovní cestě na vrchol.

S Adamem Sandlerem je to těžké. Má hrozně rád svoje pohodlíčko a prochází mu to. Drtivou většinu kariéry hrál otravné mladé frajírky nebo otravné fotříky. Čím je starší, tím víc se zdá, že na plátně vlastně představuje určitou verzi sebe sama. K natáčení si sezve do vedlejších rolí svoje přátele a ideálně se celý příběh odehrává v nějakém rezortu, aby si herci vedle natáčení užili hezkou dovolenou. Nic proti tomu, žijeme v tržním světě, který takovou pohodlnou kariéru Sandlerovi umožňuje.

Ale filmové nadšence to musí nutně mrzet, protože když Adam vystoupí mimo svou komfortní zónu, obvykle to stojí za to. Během svojí bohaté kariéry už se stihl vytáhnout ve snímcích jako Opilí láskou, Volání o pomoc nebo Drahokam. Možná byste našli pár dalších kusů, kde Sandler musel viditelně zapojit i ty herecké „svaly“, které obvykle nepoužívá, ale moc jich nebude. Letos nicméně spolu se snímkem Životní trefa (Hustle) přibude další.

Možná nejde o tak provokativní film, jakým byl Drahokam, nicméně počítá se už jen to, že lze Životní trefu na první pohled brát seriózně, ne jako špatný vtip. Sandler ve snímku hraje basketbalového lovce talentů Stanleyho Berena, kterému se už delší dobu nedaří. Tým s ním není spokojený a jeho osobní život neustálým lítáním po světě trpí. Ve Španělsku se mu podaří najít ryzí talent, Bo Cruze, nadaného hráče s pofidérní minulostí. Klub v Cruzovi potenciál nevidí, přesto jej Stanley vezme do Spojených států a rozhodne se osobně dohlédnout na to, aby mladík dostal příležitost poprat se o místo v NBA.

Jako Bo se ve snímku představí Juancho Hernangómez, basketbalista, který se skutečně z rodného Španělska propracoval až do slavné NBA. Je to pro něj první herecká zkušenost. Dále hrají Queen Latifah, Ben Foster nebo Robert Duvall. Životní trefu zrežíroval Jeremiah Zagar (Jsme zvířaty), scénář napsali Taylor Materne a Will Fetters (Zrodila se hvězda, Nezapomeň na mě). Mezi producenty snímku figuruje legendární basketbalista LeBron James. Netflix novinku uvede 8. června.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Životní trefa: Adam Sandler opět ukáže, že nehraje jen v blábolech | Fandíme filmu Životní trefa: Adam Sandler opět ukáže, že nehraje jen v blábolech | Fandíme filmu Životní trefa: Adam Sandler opět ukáže, že nehraje jen v blábolech | Fandíme filmu Životní trefa: Adam Sandler opět ukáže, že nehraje jen v blábolech | Fandíme filmu Životní trefa: Adam Sandler opět ukáže, že nehraje jen v blábolech | Fandíme filmu Životní trefa: Adam Sandler opět ukáže, že nehraje jen v blábolech | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest