DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru

DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Vzájemné urážení The Rocka s Kevinem Hartem dobrou zábavu nedělá. Ani v superhrdinské formě.

Ve Warneru se delší dobu tváří, že DC Liga supermazlíčků je jednou z velkých letošních událostí, na něž bychom se měli těšit. Vychází se z populárních komiksů, obsazení v čele s Dwaynem Johnsonem je nabité a ještě je to celé animované a o zvířátkách, což na rodiny s dětmi obvykle zabírá. Jenže všechny dosavadní trailery jsou slaboučké jak čaj na dětském letním táboře.

 

Trailer se zjevně snaží stavět primárně na komedii. Nevím jak vás, ale mě zatím nerozesmála DC Liga supermazlíčků ani jednou. Je to jeden z takových těch případů, kdy se máme chechtat tomu, že jsou postavičky ztřeštěné, popřípadě se mluví o olizování psích kulek. „Ha-ha“. Ukázka se snaží naznačit, že psi mají s páníčky silné pouto a zřejmě máme sledovat, jak vznikají přátelství napříč nesourodou skupinkou zvířat, ale že by bylo možné doufat v silný emocionální zážitek, to se zatím také říct nedá. Nejsou tu ani nějaké chytré narážky na komiksový svět DC, všechny odkazy jsou ty nejpovrchnější možné, aby je pochopilo co nejširší publikum. Nějaký smysl pro dobrodružství chybí také a animace je nevýrazná.

Super mazlíčkové zkrátka zatím působí po všech stránkách jako cynický produkt a to ještě nikterak skvěle zpracovaný. A to přitom Warner prokázal, že animované superhrdinské komedie točit umí, když nám dal parádního Lego Batmana. Samozřejmě budu upřímně rád, když se ukáže, že jsem naprosto vedle a samotný snímek bude úplně jiný, než jsou trailery. Zatím tomu však nic nenasvědčuje.

Snímek pojednává o tom, že když je Justice League zajatá, je na Kryptovi (Dwayne Johnson), aby zjednal spravedlnost. Nebude na to naštěstí sám, protože mu pomáhá řada dalších super zvířat. Konkrétně to jsou: Batmanův pes Ace the Bat-Hound (Kevin Hart), Green Lanternova veverka Chip (Diego Luna), Flashova želva Merton (Natasha Lyonne) a prase Wonder Woman PB (Vanessa Bayer). Dále ve snímku vystupují Superman (John Krasinski), Lex Luthor (Marc Maron), Green Lantern (Dascha Polanco), Batman (Keanu Reeves) a v dalších rolích Kate McKinnon, Jameela Jamil, Thomas Middleditch a Ben Schwartz. Snímek připravili Jared Stern a Sam Levine. S českou premiérou snímku se počítá na 28. 7. 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 9

DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu DC Liga supermazlíčků: Animovaná superzvířata nefungují ani v posledním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest