Ant-Man 3 a The Marvels mění datum premiéry

Ant-Man 3 a The Marvels mění datum premiéry | Fandíme filmu
Marvel
Covidové trable ovlivňují marvelovské plány.

V minulosti míval Marvel poměrně jasně daný plán, který se posouval jen nepatrně. Od dob covidových se něco ve výhledu mění každou chvíli. Buď proto, že jsou zavřená kina, nebo když se některý z filmů nestíhá zavčas dokončit. Právě to by mělo být důvodem k tomu, že se odkládá snímek The Marvels.

Pokračování Captain Marvel nově uvidíme v Česku 27. července 2023, což by dosud termín pro film Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Toho naopak nově uvidíme 16. února 2023, tedy v den, kdy jsme se původně měli dočkat The Marvels. Zákulisní zdroje magazínu Variety uvádějí, že k prohození došlo zkrátka proto, že Ant-Man má blíž k dokončení. Už je dotočený a momentálně probíhá postprodukce, zatímco The Marvels ještě nějaké další záběry točit budou. Premiéra Strážců Galaxie 3 oznámená na 4. května 2023 zůstává beze změny.

Určitou kuriozitou je, že Ant-Man 3 původně měl být uvedený právě v únoru 2023, ale Marvel jej odložil na později, když loni přepsal celý svůj harmonogram, aby měli víc času na dokončení zdržené snímky Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Black Panther: Wakanda Forever.

Foto je ilustrační - Captain Marvel

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu