Mission: Impossible 7 a Tiché místo 3 – Známe názvy a podrobnosti

Mission: Impossible 7 a Tiché místo 3 – Známe názvy a podrobnosti | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Studio Paramount prezentovalo také příští Transformers a novinku Damiana Chazella.

I nadále pokračujeme ve zprávách ze CinemaConu, kde hollywoodská studia prezentují svoje chystané novinky. Panel mělo i studio Paramount. Během něj jsme se kupříkladu dozvěděli, že Mission: Impossible 7 a třetí snímek ze světa Tichého místa dostávají své oficiální názvy.

Další apokalyptický příběh ponese název Tiché místo: Den první (A Quiet Place: Day One). Půjde o prequel dosavadních dvou filmů, který se zřejmě bude odehrávat celý během začátku invaze mimozemšťanů citlivých na hluk. Z tohoto období jsme prozatím mohli vidět něco málo ve „dvojce“, teď nás čeká důkladnější seznámení s invazí. Snímek dorazí do kin příští rok a režíruje jej Michael Sarnoski. V roce 2025 přijde regulérní trojka.

Velkou pozornost Paramount sklidil také s další „Nesplnitelnou misí“. Sedmý film série ponese název Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part I (zhruba Mission: Impossible – Odplata mrtvých, část I.). To potvrzuje starší zprávy o tom, že sedmička a osmička budou dvěma půlkami jednoho příběhu. Sedmička má dokonce končit cliffhangerem. Ačkoliv mezi produkcí a studiem vznikají určité tlaky, osmička už se točí a neměli bychom se bát, že se jí nedočkáme. Název by mohl naznačovat, že Ethana Hunta (Tom Cruise) bude pronásledovat jeho vlastní minulost. Dávka nostalgie by ostatně mohla snímku dopřát patřičnou tečku, pokud opravdu půjde o dva poslední filmy série, jak se už nějakou dobu proklamuje.

Na CinemaConu se promítala také upoutávka, kterou Cruise uvedl předtočenou zprávou, kterou pořídil postavený na vnější karoserii letícího dvojplošníku. Letadlo předvedlo manévr, aniž by Cruise zalezl zpátky do křesla. Tahle scéna vzniká už pro Mission: Impossible 8 a zatím jsme mohli vidět pár obrázků z jejího natáčení.

V samotném traileru pro Mission: Impossible 7 vystupovali Cruise, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Henry Czerny nebo Vanessa Kirby. Czerny se dlouhá léta po první Mission: Impossible vrací jako Huntův nadřízen Kittridge a říká Ethanovi: „Dny, kdy jsi bojoval za vyšší dobro jsou pryč. Máme možnost ovládat pravdu, určit na celá staletí pro celé lidstvo co je správné a co je špatné. Bojoval jsi za ideál, který neexistuje. Nikdy neexistoval. Musíš si vybrat, na kterou stranu se postavíš.“

Manipulace samou percepcí reality? To zní jako ta správná zápletka špionážního thrilleru, nicméně vedle příběhu nebudou samozřejmě chybět ani akční scény. Novináři uvádějí, že v ukázce nechyběly rvačky, automobilová honička v autě bez dveří, honička na motorce, na střeše rozjetého vlaku, ale také na koni! Cruise toho spoustu naběhá, ukázka předvádí Benátky, Řím i divokou přírodu. A vše podtrhuje Tomův slavný seskok na motorce ze skály.

Paramount divákům pustil také krátkou ukázku z Transformers: Probuzení monster, kde se na chvíli mihli Optimus, Bumblebee a nový lidský hrdina v podáí Anthonyho Ramose. A promítaly se také první záběry z Babylonu, novinky Damiena Chazella (Whiplash, La La Land). Snímek podle všeho bude ódou na starý Hollywood. Ukázka byla vtipná a narvaná hvězdami. Ostatně, ve snímku vystupují Margot Robbie, Brad Pitt, Olivia Wilde, Spike Jonze, Tobey Maguire, Jean Smart, Samara Weaving, Katherine Waterson, Max Minghella, Eric Roberts nebo Flea.

Na kterou novinku od Paramountu se těšíte nejvíc? Dejte vědět v komentářích.

Foto: Paramount

Zdroje: Paramount, CinemaCon

Galerie: 2

Mission: Impossible 7 a Tiché místo 3 – Známe názvy a podrobnosti | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a Tiché místo 3 – Známe názvy a podrobnosti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest