Venom 3: Pokračování je oficiálně v přípravě

Venom 3: Pokračování je oficiálně v přípravě | Fandíme filmu
Sony Pictures
Sony oznámilo své nejbližší komiksové plány. Co všechno o Venomovi 3 víme?

Velkým oznámením Sony na CinemaConu bylo odhalení úplné novinky El Muerto. Vedle toho však studio krátce prezentovalo několik obvyklých podezřelých. O snímku Madame Web zaznělo pouze to, že se chystá. Kraven the Hunter nabídl prvních pár vteřin záběrů. Na těch bylo vidět, jak Aaron Taylor-Johnson jako ústřední protagonista běží sněhem. A pak kratičký záběr toho, jak se Kraven drží na kapotě jedoucího auta a prorazí pěstí čelní sklo (z natáčení scény jsme mohli vidět zákulisní videa).

Bez dalších podrobností zástupci studia také potvrdili, že se připravuje Venom 3. To asi nikoho nepřekvapí, když vezmeme v úvahu, že jednička v kinech utržila v kinech 856 milionů a dvojka 502 milionů. Co vlastně o další budoucnosti série zatím víme?

V závěru Venoma 2 náš černočerný antihrdina zdánlivě pozřel Carnage, Shriek byla zřejmě rozdrcena budovou a detektiv Mulligan také nejdřív působil jako mrtvý, ale následně jsme mohli vidět, jak mu oči zasvítí modře. V komiksech se Mulligan proměňuje v symbiotického Toxina a i když umí vystupovat jako záporák, často stojí na straně dobra. V potitulkové scéně se Venom na chvíli přesunul do Marvel Cinematic Universe, ale následná scéna ze Spider-Mana: Bez domova působila dojmem, že tahle návštěva sloužila spíš k tomu, aby se kus symbionta dostal ke Spider-Manovi, než aby si z ní něco nazpátek přinesl Venom (ale kdo ví).

V rozhovorech po premiéře Venoma 2 se novináři hodně ptali na titulkovou scénu, ale z následného kontextu se zdá, že souvisela opravdu především se Spider-Manem, popřípadě s tím, že tu započala cesta k bizarnímu propojení spidermanovského Vultura s Morbiem. Tvůrci sice občas řeknou něco neurčitého o tom, že by se jednou Venom mohl potkat se Spider-Manem, ale to říkali už před premiérou prvního Venoma a zatím skutek utek.

Tom Hardy v rozhovorech potvrdil, že rozhodně hodlá vrátit ve třetím filmu a režisér Andy Serkis by se s chutí vrátil také. Zdá se, že si s Hardym sedl, takže by tomu asi nemělo nic bránit. V dalším rozhovoru Serkis nevyloučil, že Carnage mohl svou předchozí porážku přežít a také připustil, že by bylo zajímavé zpracovat ve filmu inspiraci z komiksu Lethal Protector. Že by se chtěl stát „Smrtícím ochráncem“ Eddie Brock zmiňuje v závěru Venoma 2. (Slyšet to můžete například ve vystřižené scéně, jež je k přehrání níže).

Odrazový můstek k tomu tedy máme. Zároveň ale celá řada elementů komiksové předlohy byla zpracována už v prvním Venomově celovečerním filmu, takže co by si z ní ještě filmaři mohli vzít? Eddie by se mohl ještě víc zaměřit na snahu neubližovat nevinným. Mohl by bojovat rovnou proti celé skupině protivníků. A potenciálně by se jim mohl postavit po Spider-Manově boku.

Ale to jsou pro tuhle chvíli jen „možná“ a „kdyby“ a skutečně o Venomovi 3 víme jen to, že jej studio Sony připravuje.

Foto je ilustrační - Venom

Zdroje: CBM, Metro, The Hollywood Reporter, Deadline, Germain Lussier, WgreatPowerBook, SSMU News

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu